Hivatalos Leírás

Akkreditálta: EI

Év 3. belépés

Tanulmányozza a mechanikai és erőművi rendszereket, és ismerje meg a fenntartható energiatermelést, például az energiatermelést, az átvitelt, a forgalmazást, a hasznosítást és az energiatakarékosságot. Élvezze az ipari elhelyezéseket és a speciális energetikai és mérnöki tervezési modulokat.

Belépési követelmények

3. év

HND Gépészmérnök B-vel a minősített egységben, beleértve a 1., 2. és 3. mérnöki matematikát vagy 1., 2., 3., 4. és 5. mérnöki matematikát.

Matematikai Nyári Iskola

A Maths Nyári Iskolában való részvétel és átadás elengedhetetlen azok számára, akik nem rendelkeznek a 3-as vagy a matematika matematikával.

További információ: www.gcu.ac.uk/mathssummerschool

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

angol nyelv

Azoknál a hallgatóknál, akiknek az első nyelve nem angol, rendszerint fel kell tüntetni a 6,0-os akadémiai IELTS teszt pontszámot, anélkül, hogy az elem kevesebb lenne, mint 5,5.

Kérjük, vegye figyelembe: ha Ön többségi angol nyelvű országból származik, akkor nem feltétlenül kell további bizonyítékot szolgáltatnia az angol nyelvtudásról.

További információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni a releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy az elismert szakmai testületek által nyújtott krediteket, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Mit fog tanulni?

A jelenlegi megújuló energiaforrások felé történő elmozdulás jelentős átviteli és elosztási infrastruktúra-fejlesztést és egyre több villamosenergia-rendszer mérnököt igényel.

Ez a program magában foglalja a villamosenergia-termelés, -átvitel, -elosztás és -felhasználás területét, valamint az energiatakarékosságra és az elektromos motorokra és elektronikus meghajtási technológiákra épülő rendszerek tervezésével is foglalkozik.

Az energiagazdálkodás és a mérnöki tervezés szakosodott moduljai a 3. és 4. években kerülnek bevezetésre, melynek végén egy nagyszabású villamos / gépészeti energetikai projekt végződik.

Ez a program két ipari alapú elhelyezést kínál a 3. évfolyam harmadik trimeszterében és / vagy a 3. év végén - egy 48 hétig. Mindkettő nem kötelező vagy garantált elhelyezések.

Úgy tervezték, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság szabványának Professional Engineering Competence (UK-SPEC) akkreditációs követelményeinek. Minden MEng Pathways megfelel a Chartered Engineer (C.Eng) státusz követelményeinek. A BEng (Hons) Pathway megfelel a C.Eng státusz követelményeinek, ha egy megfelelő MSc program befejeződik az érettségi után.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

  • Otthon: £ 1820
  • RUK: 9250 £ *
  • EU: 1820 £
  • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négyéves végzettségű RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

A részmunkaidős diákok számlázhatók a teljes éves díjért vagy a tanév után lezárt modulok számlájára. A diákok jogosultak az év folyamán részletekben fizetni. A részidős és távoktatási díjak megtekintése.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Szakmai akkreditáció

Ezt a programot a Mechanikai Mérnökök Intézete (IMechE) és az Energia Intézet (EI) akkreditálja, és úgy tervezték, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság szabványának (UK-SPEC) angol nyelvű akkreditációs követelményeinek.

A BEng (Hons) Pathway megfelel a CEng státusz követelményeinek, ha a megfelelő diploma megszerzi a diplomát.

Szakmai gyakorlat

Két ipari alapú elhelyezést kínáltak. Ezek nem kötelezőek / garantált elhelyezések.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Értékelési módszerek

Célunk, hogy a hallgatók képességeit a munkáltatók által a globális tudásalapú gazdaságban megkövetelt területeken felépítsük, összekapcsolva a munkáltatókkal a hallgatók számára egy olyan hiteles tanulási tapasztalatot, amely összekapcsolja a releváns tanulmányokat.

Diákjaink azt találják, hogy ennek a tanulmányi programnak az egyik alapja a többi diák, akik közül sokan jelenleg beiratkoznak, részmunkaidőben végzik tanulmányaikat, miközben teljes munkaidőben dolgoznak, vagy nemzetközi cégek szponzorálják. Ezeknek a diákoknak az értékes tapasztalata visszatért az osztályterembe, és informálisan megosztotta a diákok javát.

Tanítási módok

Tanítványaink lelkipásztori gondozása fontos feladatunk a mi feladatunknak, és minden diákunk személyes oktatói feladatot kap, és arra ösztönzik őket, hogy kövessék az egyéni fejlesztési tervet, hogy alátámasszák saját gondolkodásukat és fejlődésüket.

A Peer Assisted Study Sessions kapcsolatot teremt a hallgatók között a program későbbi éveiből, hogy segítse az új hallgatókat és a hallgatói tanácsadókat a diákjaink és a szakma között.

A látogatók előadásait az ipar és a kereskedelem felkérik arra, hogy hozzájáruljanak a programszállításhoz, biztosítva annak relevanciáját és naprakészségét, valamint diákjainknak lehetőségük van egyéves elhelyezésre az iparban a harmadik és negyedik évben. Ezt az elhelyezést elismeri a hallgató által odaítélt díj, az egyetem után. Idén az osztályteremben nem lesz hatással a tanulmányaikra, mivel néhány modulot úgy terveztek meg, hogy lehetővé tegyék a tanulók számára a tanulás kimenetelét távoktatásban.

Program oktatási nyelve:
Angol

28 további kurzus Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Utoljára frissítve July 31, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,820 GBP
Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date