Read the Official Description

Minden, ami mozog

A gépészmérnökök szinte minden olyan szektorban dolgoznak, ahol gondolhatunk: az energia, a közlekedés, a repülés, a robotika, a gyógyszeripar, valamint a motoros vagy tengeri iparágak. Bárhová szeretne menni, a gépészmérnöki tudomány segíthet abban, hogy ott legyen. Tanfolyamunk gyakorlatias, jelentős laboratóriumi és műhelyi tevékenységekkel. Az ön egyedi végső projektje pedig egy "design-make-test" projekt lesz, amely szimulálja a mechanikusok feladatait és kihívásait.


Miért érdemes gépészetet tanulni az LSBU-nál?

 • No. 1 London Modern Egyetem általános gépészeti (Guardian League 2018 táblázat).

 • A Gépészmérnöki Intézet szakképzett akkreditációja.

 • Használja ki stand-out létesítményeinket, például a virtuális mérnöki laborunkat és a 3D nyomtatást.

 • Európai tanulmány: Kolozsvári tanulmányaidat Németországban, Hochschule Bremen partnerintézménnyel töltötte.

 • Munkatapasztalat: töltse ki a harmadik évet fizetett szakmai munkahelyen.

Akkreditáció


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

Mint BEng képzési program, ez a kurzus mélyreható ismeretekkel rendelkezik a gépészet lényeges tényeiről, koncepcióiról, elméleteiről és elveiről, valamint annak alátámasztott tudományáról és matematikájáról.

Praktikusak vagyunk és praktikusak. Ezért várhatja a "design-make-test" projekteket, amelyek az Ön diplomáján keresztül jelennek meg, nem csak a végén!


Készült a modern mérnöki gyakorlatra

A valóságban a legtöbb mérnök egymás mellett dolgozik a multidiszciplináris projektcsapatokban. Az egyik legnagyobb szakmai eszköz, amit megtehetsz, az a képesség, hogy jól működjön ebben a csapatban. Ezért vannak olyan modulaink, amelyek megosztottak az összes mérnöki tanfolyamon. Ezek a modulok segítenek megérteni a kereskedelmi gyakorlatot meghatározó kereskedelmi prioritásokat - és a világhírű vállalatok - például a Rolls-Royce - vendégelőadásai előadást tartottak nekik.

A teljes tanfolyam értékelésének módjai: 42% tanfolyam.

1. év

 • Mérnöki matematika és modellezés
 • Bevezetés a gépészetbe
 • Thermofluids és Dynamics
 • Bevezetés a villamosmérnökirodába
 • Tervezés és gyakorlat
 • Mérnöki számítástechnika

2. év

 • Haladó műszaki matematika és modellezés
 • Mérnöki tervezés
 • Szilárd mechanika és FEA
 • Dinamika és ellenőrzés
 • Termofluidok és fenntartható energia
 • Gépi meghajtók és mechatronika

3. év

 • Opcionális elhelyezési év

4. év

 • Gyártási rendszerek és anyagok technológiái
 • Dinamika és rendszerek modellezése
 • Innováció és vállalkozás
 • Termofluidok és turbógép
 • Egyéni projekt


A foglalkoztathatóság

Mérnökként problémamegoldó, technikus, menedzser lehet, a projektek típusai érdekesek és változatosak lesznek, és mindig új dolog motiválni és inspirálni.

A karrierlehetőségek ilyen változatos listájával biztos lehet abban, hogy az élet mint gépészmérnök soha nem lesz unalmas. Az érintett projektek fajtája attól függ, hogy melyik ágazatban dolgozik. Megtalálhatja magát egy mechanikus szív megtervezéséhez, amely meghosszabbítja az emberi életet, vagy felkérést kap az olajfinomító termelési folyamatának javítására. Valójában ez a változatos.

Ez a kurzus az első lépés a Chartered Engineer-nek.

A diplomások világszínvonalú vállalatokkal dolgoznak, köztük a Rolls-Royce, a KBR és az EDF, a kutatás és fejlesztés, a tervezés, a gyártás, a tesztelés és a telepítés területén.


Foglalkoztathatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Tanítás és tanulás

Az előadók a területüket vezető szakemberek, így mindaz, amit csinálunk, iparilag releváns. Meg fog tanulni előadásokon, szemináriumokon, oktatóeszközökön és gyakorlati munkákon. Mind a csoportos, mind az egyéni projekteket figyelembe véve értékeljük munkánkat a tanfolyam és a vizsgák keverékén keresztül, a projekt és a laboratóriumi munkák alapján számolva a végső díjat.

Azt is megtanítjuk Önt a hatékony kommunikáció, a problémamegoldás, a projekttervezés és a csapatmunka életmódhoz, amely megkülönbözteti Önt, és megadja neked a legjobb esélyt arra, hogy megkapja a kívánt munkát, miután végzett.


Az alkalmazott tudás az, ami számít

A projektalapú tanulás mennyisége, amelyet a mérnöki végzettségnél teszel, változik az egyetemről az egyetemre. Az LSBU-nál "tervezési-make-test" projekteket kínálunk az egész tanfolyamon, ahelyett, hogy összpontosítanánk őket az utolsó évre. Ez azt jelenti, hogy az elméleti elveket az egyetem karrierjében nagyon korán előre megoldja a valós műszaki problémák megoldására.

Ez az innovációs tapasztalat vonzóvá teszi a munkáltatókat. Az innováció a lényeg, amit a mérnökök napi rendszerességgel végeznek. A mérnökök olyan gyakorlati utakat keresnek, amelyek jobbá, hatékonyabbá, olcsóbbá, biztonságosabbá, erősebbé, rugalmasabbá, gyorsabbá, integráltabbá és hatékonyabbá teszik a dolgokat. Mérnöki tanfolyamaink elsősorban azt tanítják Önöknek, hogyan fejlesszék ki ezeket a kulcsfontosságú készségeket és tulajdonságokat.


Személyes oktató

Mint mérnöki hallgató, az LSBU-nál az első három hét során megnevezett oktatót kapsz. Az oktató szerepe az Ön elsődleges kapcsolata az akadémiai és szakmai fejlesztési támogatásnak.

Az oktató támogatni fogja Önt abban, hogy a legtöbb időt az LSBU-nál kapja meg, tanácsadással és jelzésekkel ellátva az egyetem egyéb támogatási forrásaihoz.

Ők legyenek az egyetem első fele, akivel beszélsz, ha bármilyen nehézségei vannak, amelyek befolyásolják munkáját. Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A személyi oktatóval legalább kétszer féléves találkozókkal fog találkozni. Néhány találkozó egy-egy, mások pedig kis csoportokban lesznek. További segítségért forduljon tutorjához e-mailben vagy személyesen.


Belépési követelmények

 • BBB vagy
 • BTEC Nemzeti Diploma DDM vagy
 • Hozzáférés a felsőfokú végzettséghez 24 különbség és 21 érdem, köztük 3 különbség matematikában és 9 érdempont a fizikában vagy
 • Egyenértékű 3. szintű képesítés, 122 UCAS pontért
 • A 3. szintű képesítéseknek magukban kell foglalniuk a matematikát vagy a fizikai tudományt is
 • A pályázóknak 5 GCSE-nek kell rendelkezniük, beleértve a matematikát és az angol nyelvet vagy ezzel egyenértékű (reformált GCSE-k, 4. fokozat vagy magasabb).

Szeretettel várjuk a képzettségeket a világ minden tájáról. Angol nyelvvizsga nemzetközi hallgatók számára: IELTS pontszám 6,0 vagy Cambridge Proficiency vagy Advanced C fokozat.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,250 GBP
1. év Teljes munkaidős UK / EU díj: 9250 £; Nemzetközi díj: 13125 £. 1. év Részmunkaidõ UK / EU díj: 6935 £; Nemzetközi díj: 9843,75 £
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019