Read the Official Description

Fejlesztők és programozók

A hálózati iparág növekedése az elmúlt években rendkívüli volt. Ez a kiegyensúlyozott program megkönnyíti a szükséges készségeket és tudást, hogy mérnökké, fejlesztővé vagy programozóvá váljon - használd, hogy elviszlek, ahová akarod menni. Számítógépes hardver, interfész elektronika, szoftver és adatbázis tervezés, programozás valós idejű és beágyazott rendszerekhez és távközléshez - mindent lefed (és így tovább).


Miért érdemes megvizsgálni az LSBU-nál a számítógépes rendszerek és hálózatok tervezését?

 • A Mérnöki és Technológiai Intézet által akkreditált szakképzettséggel, gyors fejlődéssel a Chartered Engineer státuszához.

 • Kifinomult szoftverek: tapasztalatok az iparági szabványú berendezések, a számítógépes programozás és a szimulációs csomagok használatában.

 • Válassza ki, hogy a 3. évet a Hochschule Bremen partnerintézményünkkel töltse el Németországban.

 • Fizetett munkatapasztalat: lehetőség a harmadik év szakmai gyakorlatba való teljesítésére.

 • Innovatív kutatás: No. 1 London modern egyetemi kutatási minőség - Számítástechnika, Sunday Times League 2017. táblázat.


Akkreditáció


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

Mint BEng képzési program, ez a kurzus mélyreható ismeretekkel rendelkezik a számítástechnika lényeges tényeiről, koncepcióiról, elméletekről és elvekről, valamint annak alátámasztott tudományáról és matematikájáról.

Ez egy kiegyensúlyozott program számítógépes hardver, interfész elektronika, programozás a valós idejű és a beágyazott rendszerek és a távközlés - támogatja az alapokat az elemzés, a szoftver és az adatbázis tervezés. Az iparági szabványú eszközöket a hálózati konfigurációban végzett feladatok elvégzéséhez használhatja.

Minden tanulás az LSBU-ban történik. Csak így csinálunk dolgokat. Számíthat arra, hogy elválaszthatja a PC-t, újraépítheti és beállíthatja azt az alkomponens szintjén. A harmadik évre szóló elhelyezésed lehetőséget nyújt arra, hogy továbbfejlessze képességeit a valóságos rendszerek professzionális környezetben történő kifejlesztésével.

A kurzus értékelésének módszerei: 44% tanfolyam.

1. év

 • Mérnöki matematika és modellezés
 • Számítástechnikai elvek
 • Bevezetés az adatkommunikációba
 • Műszaki elvek
 • Mérnöki számítástechnika
 • Tervezés és gyakorlat

2. év

 • Operációs rendszerek és multimédia
 • Bevezetés a kommunikációs rendszerekbe és hálózatokba L5
 • Mérnöki szoftver C
 • Számítógépes hálózatok
 • Csapattervezés

3. év

 • Opcionális elhelyezési év

4. év

 • Innováció és vállalkozás
 • Rendszerek és szoftverfejlesztés
 • Hálózati technológiák és formatervezés
 • Fejlett számítógépes tervezés
 • program


A foglalkoztathatóság

A számítógépek most már életünk lényeges részévé válnak, a kereslet és a lehetőségek azok számára, akik tervezhetik, kezelhetik és kiszolgálhatják a számítógépes rendszereket, csak tovább fognak növekedni.

Amikor végzett, teljesen felszerelt lesz a Windows és a Unix számítógépes hálózat adminisztrációs szerepkörébe, szoftverfejlesztéshez és tervezéshez. A közelmúltban végzett diplomások számítógépes hálózati mérnökökként, beágyazott rendszerfejlesztőként és vezető számítógépes programozóként dolgoznak.


Foglalkoztathatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Felszerelés

Meg fogja tanulni használni a legfrissebb számítógépes interfész technológiákat a National Instruments Laboratóriumban. A National Instruments által támogatott laboratórium virtuális műszeres munkaállomásokat tartalmaz, többek között a Multisim, a Ultaboard és a Labview szoftverek használatával.


Tanítás és tanulás

Az előadók a területüket vezető szakemberek, így mindaz, amit csinálunk, iparilag releváns. Meg fog tanulni előadásokon, szemináriumokon, oktatóeszközökön és gyakorlati munkákon. Mind a csoportos, mind az egyéni projekteket figyelembe véve értékeljük munkánkat a tanfolyam és a vizsgák keverékén keresztül, a projekt és a laboratóriumi munkák alapján számolva a végső díjat.

Azt is megtanítjuk Önt a hatékony kommunikáció, a problémamegoldás, a projekttervezés és a csapatmunka életmódhoz, amely megkülönbözteti Önt, és megadja neked a legjobb esélyt arra, hogy megkapja a kívánt munkát, miután végzett.


Az alkalmazott tudás az, ami számít

A projektalapú tanulás mennyisége, amelyet a mérnöki végzettségnél teszel, változik az egyetemről az egyetemre. Az LSBU-nál "tervezési-make-test" projekteket kínálunk az egész tanfolyamon, ahelyett, hogy összpontosítanánk őket az utolsó évre. Ez azt jelenti, hogy az elméleti elveket az egyetem karrierjében nagyon korán előre megoldja a valós műszaki problémák megoldására.

Ez az innovációs tapasztalat vonzóvá teszi a munkáltatókat. Az innováció a lényeg, amit a mérnökök napi rendszerességgel végeznek. A mérnökök olyan gyakorlati utakat keresnek, amelyek jobbá, hatékonyabbá, olcsóbbá, biztonságosabbá, erősebbé, rugalmasabbá, gyorsabbá, integráltabbá és hatékonyabbá teszik a dolgokat. Mérnöki tanfolyamaink elsősorban azt tanítják Önöknek, hogyan fejlesszék ki ezeket a kulcsfontosságú készségeket és tulajdonságokat.


Személyes oktató

Mint egyetemi vagy MEng mérnöki hallgató, az LSBU-nál az első három hét során megnevezett oktatót kapsz. Az oktató szerepe az Ön elsődleges kapcsolata az akadémiai és szakmai fejlesztési támogatásnak.

Az oktató támogatni fogja Önt abban, hogy a legtöbb időt az LSBU-nál kapja meg, tanácsadással és jelzésekkel ellátva az egyetem egyéb támogatási forrásaihoz.

Az oktatónak kell az egyetem első fele, akivel beszélsz, ha bármilyen nehézséged van, ami befolyásolja a munkádat. Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A kurzus során legalább kétszer félszeredéssel találkozik a személyes oktatójával. További segítségért forduljon tutorjához e-mailben vagy személyesen.


Belépési követelmények

 • BBB vagy
 • BTEC Nemzeti Diploma DDM vagy
 • A főiskolai végzettséghez való hozzáférés 24 különbség 21 érdem, beleértve 3 különbséget matematikában és 3 érdemeket a fizikában vagy
 • Egyenértékű 3. szintű képesítés 128 UCAS pontért.
 • A 3. szintű képesítéseknek magukban kell foglalniuk a matematikákat is.
 • A pályázóknak 5 GCSE-nek kell rendelkezniük, beleértve a matematikát és az angol nyelvet vagy ezzel egyenértékű (reformált GCSE-k, 4. fokozat vagy magasabb).
 • Szeretettel várjuk a képzettségeket a világ minden tájáról. Angol nyelvvizsga nemzetközi hallgatók számára: IELTS pontszám 6,0 vagy Cambridge Proficiency vagy Advanced C fokozat.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,250 GBP
1. év Teljes munkaidős UK / EU díj: 9250 £; Nemzetközi díj: 13125 £. 1. év Részmunkaidõ UK / EU díj: 6935 £; Nemzetközi díj: 9843,75 £
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019