Hivatalos Leírás

Az IBM-vel tervezve

Az energiatermelő és -elosztó rendszerektől a modern feldolgozó és gyártó üzemekig számos olyan komplex technológia áll rendelkezésre, amelyek számítástechnikai mérnökök által kifejlesztett és tervezett számítógépes rendszerekre támaszkodnak. Ez a kurzus lesz a pályán, hogy az egyik ilyen mérnökök. Számítógépes hardver- és szoftverfejlesztés, digitális rendszerek, beágyazott rendszerek, számítógépes és hálózati tervezés és szoftverfejlesztés számos modern programozási nyelvben - mindent lefed.

A BEng (Hons) Számítástechnika tanfolyam második évének végén Önnek lehetősége nyílik a MEng tanfolyamra való átutalásra.

Lehetőséget biztosítunk minden alapfokú főiskolai / EU-diák számára, hogy teljes munkaidős tanfolyamot folytasson 2019 szeptemberétől kezdődően.

Miért tanulmányozza a LSBU-nál a Computer Engineering-et?

Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód

modulok

Az IBM technológiai óriásával dolgoztunk a tanfolyam tartalmának fejlesztéséhez. Tehát biztos lehet benne, hogy a szükséges munkaerőt megszerzi. Megtanulják, hogyan építsenek számítógépes rendszereket és összetevőket - és mérje fel a szoftverek és a hardver funkcióit. Megtanulja, hogyan fejlessze, tervezze és tesztelje a szoftvert az iparági szabványú szoftverek és CAD-k segítségével a tervezéshez, a szimulációhoz és a prototípuskészítéshez.

Az elmúlt évben megvan az esélye, hogy szakosodjon - és te irányítod. Választhat a modulok közül, beleértve a multimédiás rendszerek, játékprogramozás vagy mesterséges intelligencia lefedettségét. A harmadik évre szóló elhelyezésed lehetőséget nyújt arra, hogy továbbfejlessze képességeit a valóságos rendszerek professzionális környezetben történő kifejlesztésével.

A teljes kurzus értékelésének módjai: 59% tanfolyam.

1. év

 • Mérnöki matematika és modellezés
 • Adatkommunikáció és hálózatok
 • Műszaki elvek
 • Mérnöki számítástechnika
 • Tervezés és gyakorlat
 • Az elektronika és a számítástechnika elvei

2. év

 • Számítógépes architektúra és operációs rendszerek
 • Mérnöki szoftverek, adatstruktúrák és algoritmusok
 • Csapattervezés
 • Objektumorientált szoftverek mérnökök számára
 • Digitális rendszerek és mikroprocesszorok tervezése
 • Számítógépes hálózatok és mobil számítástechnika

3. év

Opcionális elhelyezési év

4. év

 • Rendszerek és szoftverfejlesztés
 • Beágyazott rendszerek és a dolgok internetezete
 • BEng Projekt

Plusz opcionális modulok a következőkből:

 • Innováció és vállalkozás
 • Fejlett számítógépes tervezés
 • Jelek és rendszerek
 • Digitális rendszerek tervezése
 • Számítógépes grafika és multimédia rendszerek
 • Szoftverfejlesztés és számítógépes játékok programozása
 • Nagy teljesítményű számítástechnika
 • Mesterséges intelligencia

Az értékelés formális írásbeli vizsga, fázisvizsga, formatív és összegző feladatok segítségével történik. A tudás alkalmazhatóságát és integrálását a nagyobb projektek, valamint a csoportos feladatok (adott esetben) és a hajónaplók értékelik.

A foglalkoztathatóság

Számítógép-mérnökök dolgoznak a legtöbb iparágban, beleértve a számítástechnikát, az autót, az űrkutatást, a távközlést, az energiatermelést, a gyártást, a védelmet és az elektronikát. Kiváló high-tech eszközöket tervezhetett az apró integrált áramkörökből a nagy teljesítményű rendszerekig, amelyek kihasználják ezeket a chipeket és hatékony távközlési rendszereket.

A diplomások számára valószínűleg a Windows és a Unix / Linux alatt a számítógépes hálózat adminisztrációja, valamint a Java és a C programot használó szoftverfejlesztés és tervezés. Ön is függetlenül dolgozhat, mint fejlesztő, tesztelő vagy értékelő bármely hardver és szoftver alkalmazás. Ön képes lesz operációs rendszereket, fordítóprogramokat, számítógépes játékokat, üzleti alkalmazásokat, számítógépes programokat fejleszteni, adatokat elemezni, számítógépes rendszereket létrehozni és irányítani. Röviden, sok ágazatban széles körben alkalmazható.

Alkalmazhatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.

Tanítás és tanulás

Az előadók a területüket vezető szakemberek, így mindaz, amit csinálunk, iparilag releváns. Meg fog tanulni előadásokon, szemináriumokon, oktatóeszközökön és gyakorlati munkákon. Mind a csoportos, mind az egyéni projekteket figyelembe véve értékeljük munkánkat a tanfolyam és a vizsgák keverékén keresztül, a projekt és a laboratóriumi munkák alapján számolva a végső díjat.

Azt is megtanítjuk Önt a hatékony kommunikáció, a problémamegoldás, a projekttervezés és a csapatmunka életmódhoz, amely megkülönbözteti Önt, és megadja neked a legjobb esélyt arra, hogy megkapja a kívánt munkát, miután végzett.

Az alkalmazott tudás számít

A projektalapú tanulás mennyisége, amelyet a mérnöki végzettségnél teszel, változik az egyetemről az egyetemre. Az LSBU-nál "tervezési-make-test" projekteket kínálunk az egész tanfolyamon, ahelyett, hogy összpontosítanánk őket az utolsó évre. Ez azt jelenti, hogy az elméleti elveket az egyetem karrierjében nagyon korán előre megoldja a valós műszaki problémák megoldására.

Ez az innovációs tapasztalat vonzóvá teszi a munkáltatókat. Az innováció a lényeg, amit a mérnökök napi rendszerességgel végeznek. A mérnökök olyan gyakorlati utakat keresnek, amelyek jobbá, hatékonyabbá, olcsóbbá, biztonságosabbá, erősebbé, rugalmasabbá, gyorsabbá, integráltabbá és hatékonyabbá teszik a dolgokat. Mérnöki tanfolyamaink elsősorban azt tanítják Önöknek, hogyan fejlesszék ki ezeket a kulcsfontosságú készségeket és tulajdonságokat.

Személyes oktató

Mint egyetemi vagy MEng mérnöki hallgató, az LSBU-nál az első három hét során megnevezett oktatót kapsz. Az oktató szerepe az Ön elsődleges kapcsolata az akadémiai és szakmai fejlesztési támogatásnak.

Az oktató támogatni fogja Önt abban, hogy a legtöbb időt az LSBU-nál kapja meg, tanácsadással és jelzésekkel ellátva az egyetem egyéb támogatási forrásaihoz.

Az oktatónak kell az egyetem első fele, akivel beszélsz, ha bármilyen nehézséged van, ami befolyásolja a munkádat. Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A kurzus során legalább kétszer félszeredéssel találkozik a személyes oktatójával. További segítségért forduljon tutorjához e-mailben vagy személyesen.

Belépési követelmények

 • BBB vagy;
 • BTEC Nemzeti Diploma DDM vagy;
 • Hozzáférés a felsőfokú végzettséghez 24 megkülönböztetéssel 21 érdemei, köztük 3 a matematika és a fizika 3 érdeme, vagy;
 • Az egyenértékű 3. szintű képesítések 128 UCAS pontot érnek el
 • A 3. szintű képesítéseknek magukban kell foglalniuk a matematikát vagy a fizikai tudományt is
 • A pályázóknak 5 GCSE-nek kell rendelkezniük, beleértve a matematikát és az angol nyelvet vagy ezzel egyenértékű (reformált GCSE-k, 4. fokozat vagy magasabb).
 • Szeretettel várjuk a képzettségeket a világ minden tájáról. Angol nyelvvizsga nemzetközi hallgatók számára: IELTS pontszám 6,0 vagy Cambridge Proficiency vagy Advanced C fokozat.
Program oktatási nyelve:
Angol

40 további kurzus London South Bank University »

Utoljára frissítve February 24, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 23, 2019
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,250 GBP
1. év Teljes munkaidős UK / EU díj: 9250 £; Nemzetközi díj: 13125 £. 1. év Részmunkaidõ UK / EU díj: 6935 £; Nemzetközi díj: 9843,75 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 23, 2019
End Date
jan. 24, 2022
Jelentkezési határidő

szept. 23, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
jan. 24, 2022