Hivatalos Leírás

a számítógépes bűnözés veszélye. A GCU-nál a Netlabs labortechnológián belül elérhető a legújabb hálózati és biztonsági technológiák. A diplomát a Chartered Institute for IT (BCS) és a Műszaki Intézet (IET) akkreditálja.

Az itt szerzett készségek és tapasztalatok lehetővé teszik számodra, hogy Cisco minősített hálózati szakemberré válj, és csatlakozz az informatikai, technológiai és rendszerági vezetőkhöz.

Válasszon hálózatos rendszertechnikát a GCU-ban, ha:

  • szeretné belépni az informatikai hálózatok és rendszertechnika világába a diplomás szinten
  • szeretné megtanulni a legújabb hálózati biztonságot, a számítógépes biztonságot, a mobil és a vezeték nélküli hálózatot
  • szeretné, ha a tanulás során munkát végezne, vagy külföldön tanulna
  • Ön igyekszik folytatni a mesterképzést, a CISCO minősítő vizsgákat, vagy Chartered szakemberré válni

Mit fog tanulni?

A GCU olyan programcsomagot fejlesztett ki, amely a hallgatókat a biztonságos rendszertervezés élvonalába helyezi, és védi a kibertéret a mai kifinomult támadásoktól. A Skóciában a legjobb hálózatépítő laboratóriumok rendelkeznek, és ezt a témát a CISCO "network professional" szabványaira tanítják.

A Networked Systems Engineering BEng (Hons) a GCU szakértelemmel foglalkozik a hálózatba szerveződő rendszerek területén. Felkészíti a diákokat a nagyvállalati és nagy kiterjedésű hálózatok telepítéséhez szükséges informatikai infrastruktúra infrastruktúrájának alapos ismeretére. Összpontosít a komplex hálózati topológiák specifikációjára, tervezésére, telepítésére és hibaelhárítására.

3. év

Kvantitatív módszerek és kriptográfia, fejlett útválasztás, IT projektmenedzsment 1, fejlett kapcsolás, integrált tervezési projekt 3, kutatási készségek és szakmai kérdések.

4. év

IT Projektmenedzsment 2, Internetbiztonság, Hálózati szimuláció, Szoftver által definiált hálózatok, Kitüntetés projekt.

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

3. év

HND

Megfelelő HND vagy osztályozatlan fokozatú végzettségeket lehet fontolni a 3. évfolyamhoz való fejlettebb belépéshez, a tartalomtól és a tanulás előtti teljesítménytől függően.

angol nyelv

Kérjük, vegye figyelembe: ha Ön többségi angol nyelvű országból származik, akkor nem feltétlenül kell további bizonyítékot szolgáltatnia az angol nyelvtudásról.

További információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni az elismert szakmai testületek által végzett releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy jóváírásokat, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

  • Otthon: £ 1820
  • RUK: 9250 £ *
  • EU: 1820 £
  • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négyéves végzettségű RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Ipari munkahely

Az opcionális egyéves ipari elhelyezést a 3. év befejezése után lehet megtenni.

Lab létesítmények

Teljes ipari szabványú CISCO laborunk van, ahol a hálózatok elemezhetők és kivizsgálhatók a sebezhetőségek miatt. Ezek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy komplex vállalati szintű hálózatokat tervezzenek, valósítsanak meg, biztosítsanak és hibáztassanak. Ezek a laboratóriumok Skóciában a legnagyobbak, több mint 200 eszközzel támogatják. A virtualizált távoktatási platformon végzett új befektetések lehetővé teszik a diákok számára, hogy folytassák tanulmányaikat a campuson. innovatív, online laboratóriumi rendszerünk, amely támogatja a hálózati és a digitális biztonsági modulokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

28 további kurzus Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Utoljára frissítve July 31, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
1,820 GBP
Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date