BE informatikai és technológiai tudomány

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Ahogy a technológia folyamatosan átalakítja az élet-, munka- és játékmódunkat, egyre növekszik a szakemberek iránti igény, akik megértik a mérnöki és a számítástechnika területeinek kereszteződését.

A BEng Computer Science and Technology program egyesíti az elektromos és elektronikus mérnöki munka alapvető elemeit a számítógépes ismeretekkel, hogy a diplomások részletes ismereteket kapjanak a hardver és a szoftver tervezéséről és fejlesztéséről.

Integrált tanulási környezetben fog tanulni, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a kutatási és problémamegoldó készségek fejlesztésére. Ön diplomás azzal a képességgel, hogy innovatív megoldásokat találjon az összetett műszaki kihívásokra.

Miért tanulmányozzam az informatikai tudományt és a technológiát az XJTLU ?

 • Az elektromos és elektronikus mérnöki munka elemeit kombinálhatja a számítástechnika elemével, hogy versenyelőnyt nyújtson a munkaerőpiacon;
 • Tanuljon a világszerte elismert egyetemeken és intézetekben kiképzett akadémiai személyzetektől, akik együttműködtek olyan vezető nemzetközi partnerekkel, mint például a Texas Instruments (USA), a Synopsys (Írország / USA), LG (Korea) és az IBM (Kína);
 • Vegyen részt kutatási projektekben annak lehetőségével, hogy eredményeit bemutathassa nemzetközi konferenciákon, publikáljon vezető folyóiratokban, és vállaljon nyári egyetemi kutatói ösztöndíjat ;
 • Gyakorlati tapasztalatokat szerezzen a tapasztalatokkal és gyakorlati lehetőségekkel;
 • Keress két fokot: XJTLU diplomát a Kínai Oktatási Minisztériumtól és világszerte elismert diplomát a Liverpool Egyetemen, amely a vezető brit egyetemek Russell csoportjának tagja.

binary, binary system, computer

Tudás és készségek

A számítógép-tudomány és a technológia diplomájának befejezéséig:

 • a számítástechnika, valamint az elektromos és elektronikus mérnöki alapok megértése;
 • matematikai, hardvermérnöki, szoftverfejlesztési, tervezési és menedzsment ismeretek;
 • képesség az ismeretek, készségek és megértés eredményes alkalmazásához és kombinálásához a kutatási és ipari környezetben felmerülő összetett problémák felderítéséhez és megoldásához.

"Az XJTLU választottam, mert az összhangban áll azzal a tervvel, hogy befejezem egyetemi tanulmányaimat Kínában, majd továbbtanulok külföldre."

Qian Chang
Alumnus, BE Computer Science and Technology, Kína

modulok

Első év

A brit diplomák három évig tartanak, míg Kínában négy, ezért közvetlenül a második évbe fogadjuk el a hallgatókat bizonyos képesítésekkel, ami a főbb akadémiai program kezdete. A legtöbb diák azonban belép az első évbe , amely számos érdeklődő modult, nyelvi órát és alapvető képességeket biztosít Önnek.

A második év

Harmadik év

Év négy

Kötelező modulok:

Opcionális modulok:

Karrier

A program végzősei jól felkészültek az információs technológiai iparban, az elektronikus tervezést és automatizálást végző vállalkozásokban, az elektronikai és számítógépes berendezések gyártójában, a projekt tanácsadó irodáiban és a kutatóintézetekben folytatott karrierekre. A megszerzett kvantitatív és egyéb átruházható készségek azt jelentik, hogy karriert folytathat olyan nem technikai szakmában is, mint például banki vagy vezetői. A program szilárd alapot nyújt a további tanulmányok folytatásához.

díjak

Nemzetközi diákok

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan nemzetközi vállalkozás, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan részesül 8000 RMB korai madárkedvezményben

Csatlakozzon egy ingyenes kínai nyelvtanfolyamhoz

Most egy ingyenes nyári kínai nyelvtanfolyamot kínálunk minden egyetemi és posztgraduális hallgató számára, aki 2020. szeptemberében kezdte meg diplomáját.

Válasszon egy kéthetes, négyhetes vagy hathetes nyelvtanfolyam közül.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan hongkongi, tajvani és makaói hallgató, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan 8000 RMB korai madárkedvezményt kap.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók, akik a kormányzati online jelentkezési rendszeren (a Guangdong tartományi Oktatási XJTLU a közös felvételi vizsga útján jelentkeznek XJTLU automatikusan 8000 RMB korai XJTLU .

Szárazföldi kínai hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Belépési követelmények

Nemzetközi diákok

Az első évbe való belépés

Üdvözöljük a magas színvonalú jelöltek pályázatait minden olyan témában, ahol megfelelő középiskola vagy azzal egyenértékű képesítés van. A hallgatóknak általában magas iskolai végzettségükre kell számítaniuk, minimális „B” átlaggal minden tantárgyban, valamint a releváns témákban.

A második évbe való belépés

A második évre való belépéskor figyelembe veszik az A-szintet vagy a nemzetközi érettségi bizonyítványt (vagy azzal egyenértékűet) betöltő hallgatókat, a különböző programok eltérő tárgyi követelményekkel rendelkeznek.

 • A-szint: BBB
 • IB Diploma: 30 pont
 • Speciális elhelyezési tesztek / tantárgyi SATS - középiskolai diploma 3,0 vagy annál nagyobb GPA-val, plusz:
  • Újratervezett SAT: 1280 (diákok, akik a SAT-kat megelőzően 2016-ig igénylik 1800-at) vagy ACT: 27, és 2 AP-vizsgálatot: 4 vagy 2 SAT-teszt: 600 vagy
  • 3 AP vizsgálat: 4 vagy
  • 3 SAT téma: 600

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók jelentkezhetnek:

 • Legalább 400 fok a kínai egyetemek közös felvételi vizsgaán a tengerentúli kínai hallgatók és Hongkongi, Makaó és Tajvan hallgatói számára, vagy
 • Általános tanulmányi képességi teszt (GSAT), amely legalább tíz 50% -ot rangsorol 4 alanyra, ideértve az angol és a matematikát is. A részletes információkat lásd kínai nyelven .

Angol nyelvi követelmények

Nemzetközi jelentkezők számára, ha nem anyanyelvű angol vagy, vagy ha korábban még nem tanult angolul, akkor kielégítő angol nyelvtudással kell rendelkeznie az XJTLU n való XJTLU . Különböző angol képesítések fogadhatók el:

Az első év bejegyzés

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

2. év bejegyzés

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Angol képesítés nem szükséges Hong Kong, Makaó és Tajvan hallgatók számára, akik a Közös Vizsga vagy a GSAT vizsgát teszik.

Azok a hallgatók, akik az első évbe lépnek, ha kevesebb mint 6EL IELTS vagy azzal egyenértékűek angol nyelvtudásukban, 10 kredit EAP-t vesznek igénybe, a hallgatók, akik IELTS 6,5 vagy annál magasabb, öt kredit EAP-t vesznek igénybe.

Hogyan kell alkalmazni

A pályázatokat az online pályázati rendszerünkön keresztül kell benyújtani:

 1. Kattintson / koppintson az érvényes linkre
 2. Hozzon létre egy fiókot, vagy jelentkezzen be meglévő fiókjába
 3. Töltse ki jelentkezését

Miután sikeresen létrehozta az alkalmazásfiókját, óvatosan adja meg a jelentkezési űrlapban megkövetelt összes információt, és ellenőrizze, hogy a megadott információk helyesek, hiánytalanok és naprakészek-e. Töltse fel a szükséges dokumentumokat a megfelelő mezőkbe.

A jelentkezési lap megtekintéséhez bármikor bejelentkezhet.

Az XJTLU n XJTLU tanulmányok sikeres jelentkezéséről további információt a jelentkezési oldalon talál .

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Tovább

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Kevesebb