Read the Official Description

A sebesség és a fenntarthatóság

A mérnöki diplomások iránti munkaadók iránti kereslet növekszik. Ez az egyedülálló kurzus biztosítja Önnek az autóipar által keresett készségeket, ismereteket és szakértelmet. Innovatív, projektalapú tanulást várhat, amelyet az iparág vezető hardverei és szoftverei támogatnak. A hangsúly a fenntartható fejlődésre, a jövőbeli alacsony kibocsátású technológiákra és a városi közlekedésre összpontosul - ez az, ahol valóban hasznára válhat a központi londoni tartózkodási helyünk és a helyi vezető járműgyártó vállalatokkal való kapcsolat.


Miért érdemes az LSBU Gépjárműtechnikáját tanulmányozni?

 • No. 1: London Modern Egyetem általános gépészeti (Guardian League 2018 táblázat).

 • Használja ki stand-out létesítményeinket, beleértve egy világszínvonalú Advanced Vehicle Engineering laboratóriumot, workshopot és számítógépes csomagot.

 • Munkatársaink szakértők, akiknek sok mindent meg kell osztaniuk.

 • Európai tanulmány: Kolozsvári tanulmányaidat Németországban, Hochschule Bremen partnerintézménnyel töltötte.


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

Ez a mérnöki szakosított kurzus középpontjában a fenntartható fejlődés, a jövő alacsony kibocsátású technológiák, és a városi közlekedés. Az elméleti elvek adaptálására az egyetemi karrierje nagyon korai szakaszában megoldható a valós mérnöki problémák megoldására. Végtére is, ez az, ami a mérnöki feladatokról szól.

Kezdetben az IMechE akkreditált BEng Mechanical Engineering moduljait nagyrészt közösen tanulmányozzák. Ezzel megszerzett alapvető ismereteket a gépjármű-műszaki fő tárgyakról. A második és harmadik év során specifikusabbá válunk, és aktív szerepet vállalunk az IMechE Formula Student Csapatunkban, az LSBU Shell ECO kihívásjárműjében, valamint a járműgyártás speciális csoportjain és egyéni projektjein.

A kurzus értékelésének módszerei összességében: 60% tanfolyam.

1. év

 • Mérnöki matematika és modellezés
 • Bevezetés a gépészetbe
 • Termofluidok és dinamika
 • Bevezetés az elektromos elektronikai tervezésbe
 • Tervezés és gyakorlat
 • Mérnöki számítástechnika

2. év

 • Haladó műszaki matematika és modellezés
 • Járműtervezés és virtuális gépészet
 • Szilárd mechanika és FEA
 • Dinamika és ellenőrzés
 • Termofluidok és fenntartható energia
 • Gépi meghajtók és mechatronika

3. év

 • Opcionális elhelyezési év

4. év

 • Gyártási rendszerek és anyagtechnológiák
 • Járműdinamika és rendszermodellezés
 • Járművezeték, fenntarthatóság és 1D-CFD
 • Innováció és vállalkozás
 • BEng egyéni projekt

A modulokat hivatalos írásbeli vizsgák, fázisvizs- gák, formatív és összegző feladatok segítségével értékelik. A tudás alkalmazását és integrálását a nagyobb projektek, valamint a csoportos feladatok (adott esetben) és a naplók segítségével értékelik.


A foglalkoztathatóság

Az autógyártás, a jövőben alacsony szén-dioxid-kibocsátású járműtechnika és a motorsport ágazat szolid növekedést mutat. Az Egyesült Királyság az autóipari technológia kutatásában és tervezésében világelső, és a diplomások iránti kereslet is növekszik.

Ebben a kurzusban az iparági szabványos technológiákat és műszereket használjuk; ez azt jelenti, hogy felkészülsz az iparág-specifikus készségekre.

Központi londoni helyszínünk azt jelenti, hogy helyi kapcsolatokat fejlesztettünk ki az Automotive OEM, a soros beszállítókkal, a helyi közlekedési vállalatokkal és a jövőbeli közlekedési és alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiával foglalkozó központokkal Londonban.

Emlékezz rá, hogy sok toborzó kedvezően néz ki a beiratkozó diplomások számára, mert mély megértést mutatnak a tudomány és a matematika alapját képező mérnökök számára.

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Felszerelés

A tanfolyam során hozzáférést kap a korszerű és nagyszabású műhelyekhez, laboratóriumokhoz és tervezői stúdiókhoz, amelyek jól illeszkednek a vezető technológiákhoz. Az LSBU jelentős beruházást eszközölt a mérnöki létesítményeiben, és köszönhetően a készen végzett diplomások fejlesztésében rejlő elkötelezettségünknek, az iparági környezetben dolgozik és dolgozik.


Virtuális mérnöki labor

A virtuális mérnöki laboratóriumunk lehetővé teszi a mérnöki hallgatók számára, hogy sétáljanak a rajzokon, és megtekinthetik őket a 3-D-ben, valamint kísérletezzenek és javíthassanak rájuk valósidejűleg.


Tanítás és tanulás

Az Ön oktatói a területüket vezető szakemberek, így mindaz, amit csinálunk, az iparág szempontjából releváns. Meg fog tanulni előadásokon, szemináriumokon, oktatóeszközökön és gyakorlati munkákon. Mind a csoportos, mind az egyéni projekteket figyelembe véve értékeljük munkánkat a tanfolyam és a vizsgák keverékén keresztül, a projekt és a laboratóriumi munkák alapján számolva a végső díjat.

Azt is megtanítjuk Önt a hatékony kommunikáció, a problémamegoldás, a projekttervezés és a csapatmunka életmódhoz, amely megkülönbözteti Önt, és megadja neked a legjobb esélyt arra, hogy megkapja a kívánt munkát, miután végzett.


Az alkalmazott tudás az, ami számít

A projektalapú tanulás mennyisége, amelyet a mérnöki végzettségnél teszel, változik az egyetemről az egyetemre. Az LSBU-nál "tervezési-make-test" projekteket kínálunk az egész tanfolyamon, ahelyett, hogy összpontosítanánk őket az utolsó évre. Ez azt jelenti, hogy az elméleti elveket az egyetem karrierjében nagyon korán előre megoldja a valós műszaki problémák megoldására.

Ez az innovációs tapasztalat vonzóvá teszi a munkáltatókat. Az innováció a lényeg, amit a mérnökök napi rendszerességgel végeznek.


Készült a modern mérnöki gyakorlatra

A valóságban a legtöbb mérnök egymás mellett dolgozik a multidiszciplináris projektcsapatokban. Az egyik legnagyobb szakmai eszköz, amit megtehetsz, az a képesség, hogy jól működjön ebben a csapatban. Ezért vannak olyan modulaink, amelyek megosztottak az összes mérnöki tanfolyamon. Ezek a modulok azokról a kereskedelmi prioritásokról szólnak, amelyek alakítják a mérnöki gyakorlatot és a problémamegoldást. A világhírű cégek, köztük a Rolls Royce vendégelőadói előadást tartottak ezekről a modulokról.


Belépési követelmények

 • BBB szint, vagy
 • BTEC Nemzeti Diploma DDM, vagy
 • A felsőoktatási képesítésekhez való hozzáférés 24 különbséggel 21 Érdemrend, beleértve a 3 különbséget a matematikában és 3 érdempont a fizikában, vagy
 • Egyenértékű 3. szintű képesítés 128 UCAS pontért.
 • 3. szint Fizika (Fizika preferált) és Matematika.
 • A pályázóknak 5 GCSE-nek kell rendelkezniük, beleértve a matematikát és az angol nyelvet vagy ezzel egyenértékű (reformált GCSE-k, 4. fokozat vagy magasabb).
 • Szeretettel várjuk a képzettségeket a világ minden tájáról. Angol nyelvvizsga nemzetközi hallgatók számára: IELTS pontszám 6,0 vagy Cambridge Proficiency vagy Advanced C fokozat.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,250 GBP
1. év Teljes munkaidős UK / EU díj: 9250 £; Nemzetközi díj: 13125 £. 1. év Részmunkaidõ UK / EU díj: 6935 £; Nemzetközi díj: 9843,75 £
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019