BE Gépészet

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

A gépészmérnökök létfontosságú hozzájárulást nyújtanak a különféle iparágakhoz azáltal, hogy olyan mérnöki megoldásokat dolgoznak ki, valósítanak meg és tartanak fenn, amelyek biztosítják a termékek hatékony gyártását és az ügyfelek minőségi követelményeinek való megfelelést.

A gyakorlati tanfolyamunk felkészíti Önt arra, hogy változatos és izgalmas kilátásokkal induljon mérnöki karrierbe. Részt vehet a kedvenc kekszek csomagolási folyamatainak automatizálásában, vagy az energia lehető leghatékonyabb felhasználásában az egész épületben. Bárhová vezet a tanfolyam, fel lesz szerelve a gépészmérnökként való munkavégzéshez szükséges készségekkel, biztosítva a rendszerek kielégítését, megbízhatóságát, integráltságát és zökkenőmentes működését.

A tanfolyamnak van egy erős gyakorlati eleme, és jelentős időt tölt el műhelyekben és laboratóriumokban, érdeklődő elméje segítségével, és bemutatja technikai készségeit és kreativitását.

Tanfolyam követelmények

Az egyetem általános minimumkövetelményekkel rendelkezik, amelyeknek minden hallgatónak meg kell felelnie, mielőtt regisztrálna nálunk.

A diploma első évére történő regisztrációkor megköveteljük, hogy teljesítse:

 • Legalább két A-szint, ill
 • BTEC nemzeti oklevél vagy
 • A BTEC és az A-szintű képesítések kombinációja, amely egyenértékű két A-szinttel, például egy BTEC-kiegészítő tanúsítvánnyal és egy A-szintű vagy
 • Hozzáférés a felsőoktatási diplomához vagy
 • Nemzetközi vagy walesi érettségi vagy
 • Felsőfokú nemzeti oklevél / Felsőfokú nemzeti bizonyítvány vagy
 • Legalább két felsőfokú skóciai vagy
 • Az ír érettségi bizonyítvány vagy
 • Az európai érettségi oklevél ill
 • Ezzel egyenértékű tengerentúli képesítés

Diákjaink

 • 15 300 hallgató - 75% nappali és 25% részmunkaidős
 • Több mint 80 különböző országból vonzunk hallgatókat, akik progresszív és inkluzív egyetemet hoznak létre
 • A végzett 10 fő között a nagy brit egyetemek között *
 • A magasan képzett munkát végző diplomások országos átlaga felett. **

* (A 3.000 vagy annál több diplomával rendelkező 102 felsőoktatási intézmény közül a 9., HESA: Diplomás eredmények 2020)

** (A Krisztus Egyházban végzettek csaknem kétharmada (65%) 15 hónappal a diploma megszerzése után magasan képzett diplomás szintű munkavállalásban dolgozik - 3% -kal magasabb az országos átlagnál).

Miért érdemes az Egyesült Királyságban tanulni?

 • Az Egyesült Királyságban a mesterképzések csak egyévesek, időt és pénzt takarítanak meg Önnek
 • A brit egyetemek foglalkoztathatósági fókuszban vannak, így könnyedén felvehetnek
 • Az Egyesült Királyság egyetemei kiváló hallgatói támogatást, oktatási módszereket és tantermi tapasztalatokat kínálnak
 • A tanulmány utáni munkavállalási engedély lehetővé teszi, hogy a diploma megszerzése után 2 évig tartózkodjon az Egyesült Királyságban.

140498_graduation.jpgCanterbury Christ Church University"}" />

Tanulók véleményei

AnthonyCanterbury Christ Church University"}" />

"Krisztus egyházi diplomám egy teljesen új világot nyitott meg, és inspirált arra, hogy megvizsgáljam valódi diplomámként rejlő lehetőségeimet. Most a jelenlegi szerepemen túlmutatok azon, hogy mit érhetek el személyesen és szakmailag".

alt = "Anthony

Krisztus egyház öregdiákja, jelenleg nyomozó nyomozó, a Fővárosi Rendőrség

„Nemzetközi hallgatónak lenni nehéz és félelmetes lehet, de a Krisztus Templom csodálatos támogatásával és meleg fogadtatásával minden rendben volt. Canterbury mindent magában foglal: művészet, történelem, kultúra és szórakozás ”.

Kristiyana

Előadóművészet hallgató.

140575_kristiyana.pngCanterbury Christ Church University"}" />

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University ... Tovább

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University started out as a teacher training college in the 1960s in response to a national shortage of teachers. Today we continue to shape our courses and research around critical social issues both nationally and globally. Inspired by our Church of England foundation, the University’s mission is to pursue excellence in higher education: transforming individuals, creating knowledge, enriching communities and building a sustainable future. Kevesebb
Canterbury , Gillingham + 1 Több Kevesebb