BDes 3. év / nemzetközi osztály

Általános információk

Program leírás

3. év / nemzetközi osztály

A nemzetközi osztály üdvözli a különböző nemzetiségű francia diákokat és nemzetközi diákokat, akik az MDES programba kívánnak csatlakozni az alapképzés harmadik (vagyis az utolsó) évében.

Célja továbbá, hogy a partner iskoláktól hallgatókat fogadjunk akadémiai félévre.

A világ minden tájáról érkező diákok, akik legalább két évet töltöttek ki a térbeli, belső, termék-, vizuális kommunikációban, interaktív tervezésben vagy grafikai tervezésben, jogosultak pályázni.

123548_123456_20190118115339-a502625d-me.jpg

A diákok a korábbi tanulmányoktól függően négy program egyikébe vannak szervezve:

Nemzetközi osztály / márka design

Ezen a programon belül a tervező arra törekszik, hogy a kódokat és a márkaértékeket a termelési folyamat során feltárja olyan formális vagy grafikus szókincs, anyagok és közegek kutatásával, amelyek a legjobban képviselik a márkát. A tervezőnek figyelembe kell vennie a felhasználói tapasztalatokat is a márka, a verseny és az érintett technológia szempontjából.

Nemzetközi osztály / digitális média design

A Digital Media Design program a felhasználókra összpontosító koncepció révén digitális interaktív médiában (web, interaktív terminálok, videó, animáció, infográfia) nyújt szolgáltatásokat.

Nemzetközi osztály / ipari termékek

Ez a megközelítés a formatervezés ipari dimenziójára összpontosul. Az ipari szakértelem, a termékek tervezésének a felhasználók szolgálatában, környezetében és elvárásaiban.

Nemzetközi osztály / kiskereskedelem

Ez a program az összes évelő terekre (kereskedelmi építészet, belsőépítészet, nyilvános tér stb.) És az ideiglenes terekre (scenográfia, események stb.) Fókuszál, felhasználóközpontú megközelítést alkalmazva.123711_ClasseInternationale_2emevisuel.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Partner of the Chamber of Commerce and Industry of Nantes, L’École de design Nantes Atlantique is a private institution for higher education dedicated to Design professions, in association with the Un ... Tovább

Partner of the Chamber of Commerce and Industry of Nantes, L’École de design Nantes Atlantique is a private institution for higher education dedicated to Design professions, in association with the University of Nantes. Kevesebb
Nantes , Sao Paulo , Shanghai , Pune + 3 Több Kevesebb