BCom Hons in Transport Economics

Általános információk

Program leírás

A program két fő témával rendelkezik: közlekedéstervezés és közlekedéspolitika. Ezeknek a tantárgyaknak, a modulválasztás széles skálájával, valamint a logisztikai menedzsmenttel arra törekszenek, hogy a hallgatókat megszerezzék a szükséges ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy jelentősen hozzájáruljanak a szállításmenedzsmenthez. A hallgatóknak megkövetelniük kell a kutatási módszertant, hogy segítsék őket az egyes tantárgyak feladatainak kutatásában. Az ipari tanácsadó testületek biztosítják a téma relevanciáját. A hallgatókat, akik ezt a kurzust elvégezték, gyakran alkalmazzák a kormányzatban, az állampolgárokban, a szállítási szolgáltatások magán- és állami szektorában működő vállalkozókban, valamint vállalkozásuk alapításában.

Felvételi követelmények

A hallgatók számára hozzáférést biztosítanak annak a hallgatónak, aki az NQF 7. szintjén érettségi képesítéssel rendelkezik, amelyben releváns tantárgyként szerepelt. A BTech hallgatóknak az utolsó évben átlagosan 65%, a BCom hallgatóknak a végső átlagának 60% -nak kell lenniük, főként a logisztikának.

Felhívjuk figyelmét, hogy az összes kitüntetés iránti kérelmet átvizsgálási folyamatnak vetik alá. A jelentkezőket értesítjük, ha elfogadták őket.

Elérhetőségeit

Név: A Kasoojee asszony
Tel .: 27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb