BCom Hons in Economics

Általános információk

Program leírás

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése a gazdasági alapelvek és módszerek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában. Ez a program felkészíti a hallgatókat arra, hogy gondolkodjanak saját gazdasági alkalmazásukon, hogy felmérjék annak hatását a közgazdaságtan, mint társadalomtudomány holisztikus összefüggéseiben. Végül előkészíti őket a közgazdaságtan mint tudomány további tanulmányozására.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak közgazdaságtan alapfokozattal vagy haladó diplomával kell rendelkezniük, átlagosan 65% -kal a Economics 3 (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) és átlagosan 65% mindkét ökonometria esetén. 3 (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) vagy 3. Statisztika (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint), amelyeket figyelembe kell venni a kitüntetési programba való belépéskor.

Potenciális hallgató, aki diplomával vagy haladó gazdasági diplomával rendelkezik, átlagosan 60-64% -kal a 3. közgazdaságtanban (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) és / vagy ökonometria 3 nélkül (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) vagy 3. matematika (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) vagy Statisztika 3. (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) feltételes elfogadást kell szereznie a közgazdaságtani Bachelor Bachelor fokozaton, és sikeresen teljesítenie kell belépési modul a matematikában a regisztráció előtt. A tanszék megköveteli az áthidaló program elvégzését, ha a hallgatók nem tartják be a hozzáférési szabályokat az adott tárgy ismerete tekintetében.

A Gazdaság- és Ökonometria Tanszék fenntartja a jogot a belépési követelmények megváltoztatására.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Elérhetőségek: Dr. Josine Uwilingiye / 011 559 2531 / juwilingiye@uj.ac.za

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb