BCom Hons az ingatlanértékelés és -kezelés területén

Általános információk

Program leírás

Ennek a programnak az a célja, hogy erősítse a hallgatók ismereteit és megértését az ingatlanértékelés és -gazdálkodás tudományágában. A program egy széles alapú tantervet foglal magában, amely előkészíti a posztgraduális hallgatót az ingatlanokkal kapcsolatos különféle szakterületek széles skálájára. A tanterv olyan témaköröket foglal magában, amelyek az ingatlanértékeléstől és az ingatlanjogtól kezdve az ingatlanfinanszírozásig és az ingatlankezelésig terjednek.

A program hangsúlyozza az alkalmazást, az elemzést és az értékelést az egyes témákban, valamint az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben. A tanterv elsajátítása a hallgatók számára készségeket kínál összetett értékelési, irányítási, pénzügyi és jogi alapelvek összekapcsolására annak érdekében, hogy hozzáadott értéket biztosítsanak az őket alkalmazó szervezetek számára. A sikeres hallgató átfogó ingatlanértékelési és vagyonkezelési perspektívát szerez, amely versenyelőnyt biztosít számukra a foglalkoztatás szempontjából, és felkészíti őket további tanulmányokra ezen a területen.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak rendelkeznie kell Kereskedelmi Bachelor (Pénzügy) vagy más releváns képesítéssel, amelyet az Új NQF 7. szintjén / a Régi NQF 6. szintjén kell kiértékelni. a tárgyi ismeretekhez való hozzáférési szabályok az ingatlanértékelés és -kezelés területén. A végleges felvételi követelményeket időről időre az osztály határozza meg.

Elérhetőségek: André Kruger / 011 559 2260 / akruger@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb