BCom Hons az adózásban

Általános információk

Program leírás

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy fejlessze a fejlett számviteli, irányítási, ellenőrzési és adózási elvek elemzésének, értelmezésének és alkalmazásának szellemi és gyakorlati ismereteit. Ez a program felkészíti a hallgatókat a fejlett számviteli, irányítási, ellenőrzési és adóügyi alapelvek azonosítására és megoldására a gyakorlatban. Végül, ez a program felkészíti a hallgatókat a számvitel, az ellenőrzés és az adózás, mint tudomány további tanulmányaira.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak rendelkeznie kell BCom vagy haladó diplomával, és megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a számviteli, adózás, valamint az irányítás és az irányítás terén az új NQF 7. szintű / Régi NQF 6. szinten. A tanszék megkövetelheti egy áthidaló képzés befejezését. A programban a hallgatóknak nem szabad megtartaniuk a számviteli, adózás, valamint az irányítási és ellenőrzési modulok specifikus ismereteire vonatkozó hozzáférési szabályokat. A végleges felvételi követelményeket időről időre az osztály határozza meg.

Elérhetőség: Nicolene du Plooy / 011 559 3059 / nicolenedp@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb