BCom Hons az ökonometria területén

Általános információk

Program leírás

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése a gazdasági alapelvek és módszerek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában.

Ez a program felkészíti a hallgatókat arra, hogy gondolkodjanak saját gazdasági alkalmazásukban, hogy felmérjék ennek hatását a közgazdaságtan és az ökonometria holisztikus összefüggéseiben. Végül előkészíti őket a közgazdaságtan és az ökonometria mint tudomány további tanulmányozására.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak alapképzettséggel kell rendelkezniük, átlagosan 65% -kal a 3. közgazdaságtanban (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint), és átlagosan 65% -kal mindkét ökonometria 3-ban (Új NQF 7. szint). / OldNQF 6. szint) vagy 3. matematika (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) vagy 3. statisztika (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint), amelyeket figyelembe kell venni a kitüntetési programba való belépéskor.

Egy potenciális hallgató, aki közgazdaságtani alapképzettséggel rendelkezik, átlagosan 60-64% -kal az ökonometria 3-ra (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) és 65% átlag a 3. közgazdaságtanra (Új NQF 7. szint / Régi NQF szint) 6), feltételes elfogadást szerezzen a kitüntetési programban, és a regisztráció előtt sikeresen be kell fejeznie a belépési modult a matematikában.

A közgazdasági közigazgatási áthidaló programot befejező hallgatók nem léphetnek be a kitüntetések programjába.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Elérhetőségek: Dr. Josine Uwilingiye / 011 559 2531 / juwilingiye@uj.ac.za

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb