BCom Hons a stratégiai menedzsmentben

Általános információk

Program leírás

A hallgatóknak fejleszteniük kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket az alapvető és a fejlett stratégiai menedzsment alapelvek megszervezésében, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy reflektáljon a stratégiai vezetői döntésekre, és képes legyen felmérni azok hatását a menedzsment, mint gyakorlat holisztikus összefüggéseiben.

Felvételi követelmények

A potenciális hallgatóknak rendelkezniük kell BQ vagy azzal egyenértékű képesítéssel az NQF 7. szintjén, az üzleti menedzsmenttel az NQF 7. szintjén az egyik alapmodulként, a fő modulok átlagában 65%. A potenciális hallgató képesítésének tartalmaznia kell legalább 16 kredit stratégiai menedzsmentet az NQF 7. szintjén.

Elérhetőségeit

Név: E Kurten
Tel: 27 (0) 11 559 3748 / e-mail: eekurten@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb