BCom Hons a pénzügyi tervezésben

Általános információk

Program leírás

A képesítés célja az alkalmazott kompetencia fejlesztése és a hallgatói ismeretek elmélyítése a pénzügyi tervezési alapelvek és a gazdasági környezet kutatási kapacitásának elemzése, értelmezése és alkalmazása területén, fejlett szinten. A tanulók emellett felkészültek a karrierre a pénzügyi tervezés és továbbképzés terén is, ezen a területen kutatott alapú posztgraduális tanulmányok során, kutatási és jelentési készségek fejlesztésével. A hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy reflektáljanak döntéseikre és kérelmükre, hogy felmérjék azok hatását a pénzügyi tervezés, mint magasabb szintű gyakorlat holisztikus összefüggéseiben.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak rendelkeznie kell BCR-vel és megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a pénzügyi tervezésről (az új NQF 7. szintje / a régi NQF 6. szintje értékelve) vagy a megfelelő haladó diploma. A tanszék megkövetelheti az áthidaló program befejezését, ha a hallgatók nem tartják be a hozzáférési szabályokat a pénzügyi tervezés konkrét tárgyi ismereteire vonatkozóan. A végleges felvételi követelményeket időről időre az osztály határozza meg.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Elérhetőség: Roxanne Andrew / 011 559 4926 / randrew@uj.ac.za

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb