BCom Hons a pénzügyi irányításban

Általános információk

Program leírás

Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges ismereteket a magasan képzett szakmai munka elvégzéséhez a vezetői számvitel és pénzügyek területén. A program egy széles körű tantervből áll, amelynek célja a posztgraduális hallgató felkészítése a pénzügyi vonatkozású különféle szakterületek széles skálájára. A program hangsúlyozza az alkalmazást, az elemzést és az értékelést az egyes témákban, valamint az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben. A tanterv elsajátítása képességeket biztosít a hallgatók számára az összetett irányítási, pénzügyi, teljesítmény- és kockázati alapelvek szintetizálására annak érdekében, hogy ösztönözze és hozzáadott értéket teremtsen az őket alkalmazó szervezetek számára. A sikeres hallgató általános pénzügyi és üzleti perspektívát szerez, amely versenyelőnyt biztosít számukra a foglalkoztatás szempontjából. Ezen felül a hallgató felkészül a további tanulmányokra a területen, kutatási és jelentési készségek fejlesztésével egy felügyelt kutatási projekt végrehajtásával a pénzügyi irányítás területén.

A program összhangban van a Chartared Institute of Management Accountants (CIMA) kompetenciakeretével és tantervi követelményeivel. A BCom Hons (Pénzügyi menedzsment) teljesítő hallgatók felkészülnek arra, hogy megírják azokat a CIMA szakmai képesítési vizsgákat, amelyek az Associate Chartered Management Accountant (ACMA) kinevezéséhez vezetnek.

A program arra irányul, hogy felkészítse a hallgatókat a Chartared Institute of Management Accountants (CIMA) szakmai képesítésére.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak rendelkeznie kell Bachelor of Commerce képesítéssel és legalább 65% -os végső ponttal kell rendelkeznie mind a számvitel, mind a pénzügyi menedzsment (pénzügyi, valamint költség- és menedzsment számvitel) szempontjából, új NQF szinten értékelve. 7 / Régi NQF 6. szint. A hallgatókat ezután a kiválasztási folyamatnak vetik alá, a készlet és az osztály által alkalmazott módon. A hallgatóknak legfeljebb kétéves regisztrációs idő áll rendelkezésre. A program nem korlátozott kapcsolattartási vagy távoktatási program.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Elérhetőségek: Ricky Van Der Watt / 011 559 4106 / rickyvdw@uj.ac.za

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb