BCom Hons a belső ellenőrzés területén

Általános információk

Program leírás

Ennek a képesítésnek a célja a fejlett számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzési alapelvek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában szellemi és gyakorlati készségek fejlesztése. Ez a program felkészíti a hallgatókat a fejlett számviteli irányítás és ellenőrzés, valamint a belső ellenőrzés gyakorlati azonosítására és megoldására. Végül, ez a program felkészíti a hallgatókat további számviteli és belső könyvvizsgálati tanulmányokra.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak rendelkezniük kell BCom vagy Advanced diploma diplomával, és megfelelő ismeretekkel kell rendelkezniük a számvitelről, az adózásról és a belső ellenőrzésről (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint). A tanszék megkövetelheti az áthidaló program elvégzését, ha a hallgatók nem tartják be a hozzáférési szabályokat a számviteli, adóügyi és belső ellenőrzési modulokra vonatkozó speciális ismeretekre vonatkozóan. A végleges felvételi követelményeket időről időre az osztály határozza meg.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Elérhetőség: Nicolene du Plooy / 011 559 3059 / nicolenedp@uj.ac.za

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb