Hivatalos Leírás

A program két fő tantárgyak: közlekedéstervezés és közlekedéspolitika. Ezek a tárgyak, valamint egy sor modul választás, valamint a logisztikai menedzsment célja, hogy felszerelése a hallgatók a szükséges ismeretek és készségek jelentős hozzájárulást a közlekedés területén irányítását. A diákok kötelesek megtenni kutatás módszertana, hogy segítse őket a kutatások végzése a feladatok minden tantárgyból. Ipari kuratóriumok biztosítják a jelentősége a téma. A diákok, hogy elvégezte ezt természetesen gyakran alkalmazott, a kormány, parastatals, a magán- és a közszféra szereplői közlekedési szolgáltatások, valamint kezdve a saját vállalkozásukat.

Felvételi követelmények

Student-hozzáférés áll rendelkezésére, hogy a hallgató, aki birtokában van a baccalaureus képesítést NKK 7. szint, amely tartalmazta a releváns téma, mint egy nagy. BTECH diákok kell egy utolsó évben átlagosan 65% és BCom diákok végső átlagosan 60%, és a logisztika, mint egy nagy.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden Kitüntetések kérelem tekintetében, a szűrővizsgálat során. A pályázóknak fel kell hívni, ha elfogadták.

Elérhetőségek

Név: Ms A Kasoojee
Tel: 27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Program oktatási nyelve:
Angol

135 további kurzus University of Johannesburg »

This course is Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 - 2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020