Hivatalos Leírás

E minősítés fejleszteni az alkalmazott kompetencia a hallgató egy haladó szinten az elemzés, értelmezése és alkalmazása a gazdasági elvek és módszerek. Ez a program felkészíti a diákokat, hogy elgondolkodjanak saját gazdasági alkalmazások felmérni annak hatása a holisztikus összefüggésben Economics mint társadalomtudomány. Végül is felkészíti őket a további vizsgálat közgazdász, mint tudomány.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy főiskolai diploma vagy Advanced Diploma in Economics, átlagosan 65% Közgazdaságtan 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), és átlagosan 65% vagy ökonometria 3 (New NKK szinten 7 / Old NKK 6 szint) vagy statisztika 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), figyelembe kell venni a bejárat a Kitüntetések program.

A potenciális hallgató birtokában Bsc, vagy egy Advanced Diploma in Economics, átlagosan 60-64% Közgazdasági 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint) és / vagy azok nélkül ökonometria 3 (New OKKR szint 7 / régi NKK 6 szint), illetve Matematika 3 (New OKKR szint 7 / régi NKK 6 szint) vagy statisztika 3 (New OKKR szint 7 / régi NKK 6 szint), beszerzése feltételes elfogadás a Bachelor of Commerce Kitüntetések Közgazdasági és meg kell sikeresen bejárat modul matematika nyilvántartásba vétel előtt. Az osztály követelmény teljesítését egy áthidaló program a diákok nem felel meg a szabályoknak való hozzáférés tekintetében konkrét tárgyi tudás.

A Department of Economics és Econometrics fenntartja magának a jogot, hogy a felvételi követelményeket.

Elérhetőség: Dr. Josine Uwilingiye / 011 559 2531 / juwilingiye@uj.ac.za

Program oktatási nyelve:
Angol

135 további kurzus University of Johannesburg »

This course is Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020