BCom hons befektetés-kezelési

University of Johannesburg

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BCom hons befektetés-kezelési

University of Johannesburg

E program célja, hogy erősítse a diákok tudását a fegyelem a beruházás értékelési és portfolió menedzsment. A program tartalmaz egy széles körű tananyag, hogy előkészítse a hallgató széles körű befektetési kapcsolatos különlegességeket. A tanterv magában foglalja a nyolc témakörben kezdve befektetés, kamatozó befektetési portfolió kezelése és a nyugdíj finanszírozás. Mastering a tananyag a hallgatók képesek szintetizálni komplex befektetési elvek, és pénzügyi eszközök a professzionális módon. Alapvető ismeretek a globális befektetési elveket szert, amely lehetővé teszi a minősített hallgató a munka a mai világban a professzionális befektetés. A program nagy hangsúlyt fektet kompetencia, az integritás, és alkalmazása etikai szakmai környezetben.

A sikeres diák szert a globális befektetési szempontból, és egy alapos megértése a globális piacon, amely biztosítja számukra a versenyelőnyt a foglalkoztatás.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy főiskolai diplomát, és megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a Investment Management (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint). Az osztály megkövetelheti a befejezése egy áthidaló program a diákok nem felel meg a szabályoknak való hozzáférés tekintetében konkrét tárgyi tudás az Investment Management. Final felvételi követelmények időről időre be kell állítani a részleg.

Megkezdése előtt a kitüntetéssel program, a diákok kell kitöltenie, a statisztika és a matematika műhelyben. Nézőszám minősül kötelező, de nem szükséges, illetve előfeltétele az elfogadás és vagy befejezése a kitüntetéssel program. A diákok is szükség lesz, hogy részt vegyen a kötelező könyvtári kutatás képzés lesz rendezve, és biztosítja a könyvtári szolgáltatások.

Elérhetőség: Mr Niel Oberholzer / 011 559 3483 / dfiminfo@uj.ac.za

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 Év
Részidős
Nappali
Locations
Dél-afrikai Köztársaság - Johannesburg, Gauteng
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Dél-afrikai Köztársaság - Johannesburg, Gauteng
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt