E program célja, hogy erősítse a diákok tudását a fegyelem a beruházás értékelési és portfolió menedzsment. A program tartalmaz egy széles körű tananyag, hogy előkészítse a hallgató széles körű befektetési kapcsolatos különlegességeket. A tanterv magában foglalja a nyolc témakörben kezdve befektetés, kamatozó befektetési portfolió kezelése és a nyugdíj finanszírozás. Mastering a tananyag a hallgatók képesek szintetizálni komplex befektetési elvek, és pénzügyi eszközök a professzionális módon. Alapvető ismeretek a globális befektetési elveket szert, amely lehetővé teszi a minősített hallgató a munka a mai világban a professzionális befektetés. A program nagy hangsúlyt fektet kompetencia, az integritás, és alkalmazása etikai szakmai környezetben.

A sikeres diák szert a globális befektetési szempontból, és egy alapos megértése a globális piacon, amely biztosítja számukra a versenyelőnyt a foglalkoztatás.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy főiskolai diplomát, és megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a Investment Management (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint). Az osztály megkövetelheti a befejezése egy áthidaló program a diákok nem felel meg a szabályoknak való hozzáférés tekintetében konkrét tárgyi tudás az Investment Management. Final felvételi követelmények időről időre be kell állítani a részleg.

Megkezdése előtt a kitüntetéssel program, a diákok kell kitöltenie, a statisztika és a matematika műhelyben. Nézőszám minősül kötelező, de nem szükséges, illetve előfeltétele az elfogadás és vagy befejezése a kitüntetéssel program. A diákok is szükség lesz, hogy részt vegyen a kötelező könyvtári kutatás képzés lesz rendezve, és biztosítja a könyvtári szolgáltatások.

Elérhetőség: Mr Niel Oberholzer / 011 559 3483 / dfiminfo@uj.ac.za

Program oktatási nyelve:
Angol

135 további kurzus University of Johannesburg »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020