Read the Official Description

E képesítés fejleszteni az alkalmazott kompetencia a tanuló emelt szintű az, elemzése, értelmezése és alkalmazása során a gazdasági elvek és módszerek.

Ez a program felkészíti a diákokat, hogy tükrözze a saját gazdasági alkalmazásokat, hogy értékelje annak hatása a holisztikus összefüggésben közgazdaságtan és az ökonometria. Végül ez felkészíti őket a további tanulmányok Közgazdasági és ökonometria, mint tudomány.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy főiskolai diplomát, átlagosan 65% Közgazdaságtan 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), és átlagosan 65% vagy ökonometria 3 (New OKKR szint 7 / OldNQF szinten 6) vagy Matematika 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint) vagy statisztika 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), figyelembe kell venni a bejárat a Kitüntetések program.

A potenciális hallgató birtokában Bachelor fokozatot közgazdaságtanból, átlagosan 60-64% -os ökonometria 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), és átlagosan 65% Közgazdasági 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK szinten 6), beszerzése feltételes elfogadás a kitüntetéssel program, és meg kell sikeresen befejezni egy bejárat modul matematika nyilvántartásba vétel előtt.

A diákok, hogy elkészült egy áthidaló program Economics nem szabad, hogy megfogalmazzuk a kitüntetéssel program.

Elérhetőség: Dr. Josine Uwilingiye / 011 559 2531 / juwilingiye@uj.ac.za

Program taught in:
Angol

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
feb. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
Application deadline

feb. 2019