Hivatalos Leírás

E program célja, hogy megerősítse a diákok ismereteit és a megértés a tudományágak tulajdon értékelésére és kezelésére. A program magában foglalja a széles körű tananyag előkészítése posztgraduális hallgató széles köre számára az ingatlanokhoz kapcsolódó különlegességek. A tanterv magában foglalja a témában terjedő területeken ingatlan értékbecslés és ingatlan jog, az ingatlan finanszírozás és a vagyonkezelés.

A program nagy hangsúlyt fektet alkalmazás, elemzés és értékelés az egyes témakörhöz, valamint az alkalmazás a tisztesség és az etika szakmai környezetben. Mastering a tananyag a hallgatók a készségek, hogy összekapcsolják összetett értékelési, igazgatási, pénzügyi és jogi elveket, hogy hozzáadott értéket a szervezetek, amelyek az őket foglalkoztató. A sikeres diák kapnak egy átfogó ingatlan értékbecslés és ingatlan gazdálkodási szempontból, amely biztosítja számukra a versenyelőnyt a foglalkoztatás és felkészíti őket a további kutatásokat ezen a területen.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell a Bachelor of Commerce (Pénzügyminisztérium), vagy más megfelelő képesítéssel értékelni New OKKR szint 7 / Old OKKR szint 6. Az osztály megkövetelheti a befejezése egy áthidaló program a diákok nem felel meg a szabályoknak való hozzáférés tekintetében konkrét tárgyi tudás ingatlanértékelési és menedzsment. Final felvételi követelmények időről időre be kell állítani a részleg.

Elérhetőség: Mr André Kruger / 011 559 2260 / akruger@uj.ac.za

Program oktatási nyelve:
Angol

135 további kurzus University of Johannesburg »

This course is Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020