Hivatalos Leírás

E program célja, hogy a hallgatók a szükséges ismereteket, hogy vállalja a magasan képzett szakmai munka szakterületek vezetői számvitel és a pénzügy. A program áll egy átfogó alapokon nyugvó, hogy felkészítse a posztgraduális hallgató számára széles körű pénzügyi tájékoztató specialitásokat. A program nagy hangsúlyt fektet alkalmazás, elemzés és értékelés az egyes témakörhöz, valamint az alkalmazás a tisztesség és az etika szakmai környezetben. Mastering a tananyag a hallgatók a készségek szintetizálni komplex kezelésére, a pénzügyi, a teljesítmény és a kockázat az elveket, hogy vezessen, és hozzáadott értéket a szervezetek, amelyek az őket foglalkoztató. A sikeres diák kapnak egy átfogó pénzügyi és üzleti szempontból is, amely biztosítja számukra a versenyelőnyt a foglalkoztatás. Ezen felül a hallgató felkészült a további tanulmányok terén, a kutatási és beszámolási készségek megvalósításával felügyelt kutatási projekt területén a pénzügyi irányítás.

A program összhangban van a kompetencia keretrendszer és tantervi követelmények a Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). A diákok, hogy töltse ki a BCom Hons (Financial Management) kerül elő kell írni a TKR szakképesítés vizsgák vezetnek be egy munkatárs Chartered Management Accountant (ACMA) kijelölése.

A program arra irányul, a hallgatók felkészítése a szakmai képesítés a Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell a Bachelor of Commerce minősítési és kellett volna kapnia a végső legalább 65% mindkét számviteli és pénzügyi irányítás (pénzügy, valamint a költség és vezetési számvitel) értékelni Új NKK szinten 7 / Old NKK 6. szint. A hallgatók további alá kell vetni a kiválasztási folyamatban meghatározott és alkalmazott a minisztérium. A hallgatók számára engedélyezett maximális regisztrációs két évig. A program nem kínálnak, mint a korlátozott érintkezés vagy távoktatási program.

Elérhetőség: Mr Ricky Van Der Watt / 011 559 4106 / rickyvdw@uj.ac.za

Program oktatási nyelve:
Angol

135 további kurzus University of Johannesburg »

This course is Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020