BCom / BCom Hons logisztikai menedzsmentben

Általános információk

Program leírás

BCom logisztikai menedzsmentben

A logisztikai menedzsment BCom-ban logisztikai menedzser, tanácsadó, gyártási menedzser karriert tölthet be.

Felvételi követelmények

  • Minimális APS: 26
  • Angolul: 4 (50%)
  • Matematika: 4 (50%)
  • Matematikai írástudás: Nem elfogadott

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

BCom Hons logisztikai menedzsmentben

Ez a program a logisztikai menedzsment, a logisztikai döntéstámogató rendszerek, az ellátási lánc menedzsment és az üzleti erőforrás-tervezési rendszerek alapvető szempontjaira összpontosít. A hallgatók választhatnak modulokat a tanulmányokhoz, valamint a mennyiségi logisztikát és a projektmenedzsmentet is. A hallgatóknak megkövetelniük kell a kutatási módszertant, hogy segítsék őket az egyes tantárgyak feladatainak kutatásában. Az ipari tanácsadó testületek biztosítják a téma relevanciáját. A hallgatókat, akik ezt a kurzust elvégezték, gyakran alkalmazzák a magánszektorban, a hajózási társaságokban, a szállítmányozási és elszámolási ügynökökben, a gazdaság gyártási, kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ágazatában, valamint az importban és az exportban.

Felvételi követelmények

A hallgatók számára hozzáférést biztosítanak azoknak a hallgatóknak, akik rendelkeznek az NQF 7. szintű érettségi bizonyítvánnyal, amelyben a logisztika szerepel. Egy másik egyetemi hallgatónak meg kell felelnie bizonyos feltételeknek, mielőtt a BQ Hons (logisztikai menedzsment) programba felvételt nyerne az NQF 7. szintjén. Felhívjuk figyelmét, hogy az összes kitüntetés iránti kérelmet átvizsgálják. A jelentkezőket értesítjük, ha elfogadták őket.

A következő minimális felvételi követelmények vonatkoznak a BCom kitüntetésekre (logisztikai menedzsment): (a) BCom (logisztikai menedzsment) fokozat VAGY (b) BTech (logisztikai menedzsment) fokozat, VAGY c) bármely más BCom, amelynek nagyobb tartalma hasonló, és mint d) Felhívjuk figyelmét, hogy a korábbi képesítések tudományos teljesítményét figyelembe veszik, és (e) megfelelő angol nyelvtudást.

A program időtartama

Teljes munkaidő: 1 év / Részidős: 2 év

Elérhetőségeit

Név: A Kasoojee asszony / Tel: 27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

tartam

  • BCom a logisztikai menedzsmentben: 3 év teljes munkaidőben
  • A BCom logisztikai menedzsmentje: 1 év teljes munkaidőben / 2 év részmunkaidőben

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb