BCom / BCom Hons az ipari pszichológiában

Általános információk

Program leírás

BCom az ipari pszichológiában

* Lásd a kari szabályzatot és a programhoz kapcsolódó hozzáférési szabályokat: http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Az ipari pszichológiában működő BCom-val karrierje szakemberek HR szakemberei lehet, akik foglalkoznak azokkal a problémákkal vagy kihívásokkal, amelyek a munkavállalók munkakörnyezetéből fakadnak.

Felvételi követelmények

  • Minimális APS: 26
  • Angolul: 4 (50%)
  • Matematika: 4 (50%)
  • Matematikai írástudás: Nem elfogadott

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

BCom Hons az ipari pszichológiában

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlesztése az ipari pszichológia alapelveinek és módszereinek elemzésében, értelmezésében és megértésében. Ez tovább fejleszti a hallgató szellemi, kutatási és szakmai készségeit. A képesítés felkészíti a hallgatókat arra, hogy jelentősen hozzájáruljanak a szervezetek emberi erőforrások megszerzéséhez, felhasználásához és fejlesztéséhez szükséges beavatkozásokhoz. Ipari pszichológia kitüntetéssel rendelkező posztgraduális pályázó képes lesz pszichometrikus képzésekre és szakmai gyakorlatokra jelentkezni. Az ilyen gyakorlat befejezése lehetővé teszi számukra, hogy pszichometrikusként regisztrálják magukat a Dél-afrikai Egészségügyi Szakmai Tanács pszichológiai szakbizottságán (HPCSA).

Felvételi követelmények

A potenciális hallgatóknak elfogadható Baccalaureus fokozatú képesítéssel kell rendelkezniük az NQF 6. szintjén, fő tantárgyként az ipari pszichológiával (azaz az ipari pszichológia 1., 2. és 3.) vagy azzal egyenértékű tanúsítvánnyal. Átlagosan 65% -kal teszik lehetővé a potenciális hallgatók számára a kitüntetési kurzusra jelentkezésüket. Alapvető fontosságú a formális kutatási modulnak való kitettség egyetemi szinten. Javaslat lesz az emberi erőforrás menedzsment és / vagy a pszichológia és / vagy üzleti menedzsment formális moduljainak való kitettség. A hallgatói szám korlátozása miatt kiválasztási folyamat szükséges.

A program időtartama

Teljes munkaidő: 1 év / Részidős: 2 év

Elérhetőségeit

Név: J Sitemele asszony / Tel: 27 (0) 11 559 2185 / E-mail: joycesi@uj.ac.za

tartam

  • BCom ipari pszichológiában: 3 év teljes munkaidőben
  • BCom Hons ipari pszichológiában: 1 év teljes munkaidőben / 2 év részmunkaidőben

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb