BCom / BCom Hons az információkezelésben

Általános információk

Program leírás

BCom az információkezelésben

* Lásd a kari szabályzatot és a programhoz kapcsolódó hozzáférési szabályokat: http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Az információkezelés BCom-jával információs menedzser, tudásmenedzser, kutató pályafutást tölthet be.

Felvételi követelmények

  • Minimális APS:
    • 26 matematikával VAGY
    • 28 matematikai írástudással
  • Angolul: 4 (50%)
  • Matematika: 4 (50%)
  • Matematikai írástudás: 6 (70%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

BCom Hons az információkezelésben

A hallgatók fejlesztették az információs menedzsment jellemzőinek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában alkalmazott készségeiket, a pályafutásuk során vagy az információkezelés területén folytatott további tanulmányok során. A hallgatóknak képesnek kell lenniük a vezetési döntések vagy alkalmazások értékelésére a vezetés holisztikus keretének befolyásán keresztül.

Felvételi követelmények

Elfogadható alapképzettség az NQF 7. szintjén, megfelelő szaktudással és átlagosan 65% -kal lehetővé teszi a hallgató jelentkezését. A teljes munkaidőben foglalkoztatott hallgatók számára ajánlott részidős regisztráció.

A program időtartama

Teljes munkaidő: 1 év / Részidős: 2 év

Elérhetőségeit

Információs és Tudásmenedzsment Tanszék
D Wessels asszony / Tel: 27 (0) 11 559 2183 / e-mail: deidrew@uj.ac.za

tartam

  • BCom az információkezelésben: 3 év teljes munkaidőben
  • BCom Hons az információkezelésben: 1 év teljes munkaidőben / 2 év részmunkaidőben

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb