Hivatalos Leírás

BCom Logisztikai Management

A BCom a logisztikai menedzsment lehet a karrier, mint egy logisztikai menedzser, tanácsadó, termelési igazgató.

Felvételi követelmények

  • Minimum APS: 26
  • Angol: 4 (50% +)
  • Matematika: 4 (50% +)
  • Matematikai: Nem Elfogadva

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

BCom Hons Logistics Management

Ez a program középpontjában az alapvető szempontjait logisztikai menedzsment, logisztikai döntést támogató rendszerek, ellátási lánc menedzsment és üzleti erőforrás-tervezési rendszer. Diákok is választhat modulok tanulmányozása, valamint a mennyiségi logisztika és a projekt menedzsment. A diákok kötelesek megtenni kutatás módszertana, hogy segítse őket a kutatások végzése a feladatok minden tantárgyból. Ipari kuratóriumok biztosítják a jelentősége a téma. A diákok, hogy elvégezte ezt természetesen gyakran alkalmazott, a magánszektorban, hajózási társaságok, szállítmányozási és elszámoló ügynökök, a gyártás, a kis- és nagykereskedelmi szektor a gazdaság, valamint az import és az export.

Felvételi követelmények

Student-hozzáférés áll rendelkezésére, hogy a hallgató, aki birtokában van a baccalaureus képesítést NKK 7. szint, amely tartalmazta a logisztika, mint egy nagy. A végzős hallgató másik egyetemen meg kell felelnie bizonyos feltételeknek, mielőtt felvették a BCom Hons (Logistics Management) az OKKR szint 7. Felhívjuk figyelmét, hogy minden Kitüntetések kérelem tekintetében szűrővizsgálat során. A pályázóknak fel kell hívni, ha elfogadták.

Az alábbi minimális felvételi követelmények vonatkoznak BCom Kitüntetések (Logistics Management): (a) BCom (Logistics Management) diploma, vagy (b) BTECH (Logistics Management) diploma, vagy (c) bármely más BCom egy jelentős összehasonlítható tartalommal és amennyire szükséges, kiegészítve a felvételi vizsga (d) Felhívjuk figyelmét, hogy a tudományos teljesítmény az elmúlt képesítéssel kell venni, és (e) megfelelő angol nyelvtudás.

A program érvényessége

Teljes idő: 1 év / Részmunkaidős: 2 év

Elérhetőségek

Név: Ms A Kasoojee / Tel: 27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Program oktatási nyelve:
Angol

135 további kurzus University of Johannesburg »

This course is Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020