Hivatalos Leírás

BCom Ipari Pszichológia

* Lásd a Kar szabályok és előírások hozzáférési szabályokat érintő e program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

A BCom Ipari Pszichológia akkor a karrier, mint egy szakember HR szakemberek problémák kezelése, vagy eredő kihívásokra alkalmazottak kapcsolata munkakörnyezet

Felvételi követelmények

  • Minimum APS: 26
  • Angol: 4 (50% +)
  • Matematika: 4 (50% +)
  • Matematikai: Nem Elfogadva

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

BCom Hons Industrial Psychology

A cél a minősítés, hogy fejlesszék az alkalmazott kompetencia a hallgató elemzésében, értelmezésében és megértésében ipari pszichológia elveit és módszereit. Ez tovább erősíti az intellektuális, a kutatás és a szakmai ismeretek a tanuló. A minősítési felkészíti a diákokat, hogy érdemben hozzájáruljon a szervezetek humán erőforrás megszerzése, felhasználása és fejlesztési beavatkozások. Egy ipari pszichológia Kitüntetések diplomás lesz képes alkalmazni a post-Kitüntetések képzési és gyakornoki programok pszichometria. Befejezése egy ilyen gyakorlat lehetővé teszi számukra, hogy regisztrálja magát pszichometria a Szakmai Kollégium Pszichológiai egészségügyi szakmák Tanács Dél-Afrika (HPCSA).

Felvételi követelmények

A potenciális tanuló legyen birtokában az elfogadható Baccalaureus képzés képesítést NKK szinten 6 Industrial Psychology egyik fő téma (azaz Industrial Psychology 1, 2 és 3), vagy annak megfelelő. Átlagosan 65% -os lesz, hogy a potenciális hallgató alkalmazni a Kitüntetések tanfolyam. Kitettség egy hivatalos kutatási modult egyetemi szinten elengedhetetlen. Az expozíció a hivatalos modul (ok) a humán erőforrás menedzsment és / vagy pszichológiai és / vagy üzleti menedzsment lesz ajánlást. Hallgatói létszám korlátok szükségessé kiválasztási folyamat.

A program érvényessége

Teljes idő: 1 év / Részmunkaidős: 2 év

Elérhetőségek

Név: Ms J Sitemele / Tel: 27 (0) 11 559 2185 / Email: joycesi@uj.ac.za

Program oktatási nyelve:
Angol

135 további kurzus University of Johannesburg »

This course is Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020