Hivatalos Leírás

BCom Marketing Menedzsment

A BCom Marketing Menedzsment lehet egy karrier reklám, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Kutató, ügyfélszolgálat, marketing tanácsadás, médiatervezés, Sales Manager.

Felvételi követelmények

  • Minimum APS: 26
  • Angol: 4 (50% +)
  • Matematika: 4 (50% +)
  • Matematikai: Nem Elfogadva

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

BCom Hons Marketing Menedzsment

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciák a mastering, elemzése, értelmezése és alkalmazása a marketing elvek való felkészülés a karrier a jelölésre, valamint alapot nyújt a további tanulásra. A diákok képesnek kell lennie arra, hogy az tükrözze a vezetői döntéseket és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus kezelésével összefüggésben a gyakorlatban. A minősítési lehetővé teszi a hallgatók, hogy adja meg a marketing területén a középvezetői pozíciók, mint a márka vezetői, piackutatók, ügyfél- és account menedzserek, kapcsolat a vezetők, kutatók, valamint marketing tanácsadás.

Felvételi követelmények

Lehet hozzáférést biztosítani a diákok birtokában BCom képesítést NKK Level 7 generáló 360 kredit a Marketing Management és Business Management szakon. A tanuló már el kell érnie legalább a 60% az ő / ő szakok képesítési NKK 7. szint. Diákok, akik BCom képesítéssel, de akiknek nincs 32 kredit Marketing Management NKK 7. szint, ki kell töltenie a 7. szintű egyetemi modulok Marketing és add meg a végső legalább 65%.

A diák, aki kapott egy BA (Marketing Communication) képzés Marketing Menedzsment és Marketing Kommunikációs, mint egy nagy ki kell töltenie a következő modulok mielőtt felvehető a Kitüntetések program: Economics 1A, 1B, számviteli, A, B, Analitikai módszerek A, B , Business Management 2A, 2B és üzleti menedzsment 3A, 3B.

A program érvényessége

Teljes idő: 1 év (A diákok beiratkozik legalább négy elméleti modulok szemeszterenként évente) / Részmunkaidős: 2 év (Részmunkaidős diákok beiratkozni két elméleti modulok szemeszterenként)

Elérhetőségek

Név: Ms I Lubbe / Tel: 27 (0) 11 559 2911 / Email: isoldel@uj.ac.za

Program oktatási nyelve:
Angol

135 további kurzus University of Johannesburg »

This course is Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020