Üzleti Ügyviteli Alapdiploma Vietnámban

A Legjobb 2 BBA Összevetése Vietnámban 2018/2019

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) egy nappali formában mintegy négy év alatt elvégezhető egyetemi képzés. A képzésen választható szakok a kereskedelem és az üzlet területéhez kapcsolódnak.

Vietnam hivatalosan a Vietnami Szocialista Köztársaság, a legkeletibb ország az indokínai félszigeten Délkelet-Ázsiában. 2011-ben Vietnam volt, összesen 163 egyetem (beleértve a vezető egyetemek és intézetek).

Graduális Tanulmányok Vietnámban

Mutass többet

Bachelor in Business Administration

Bach Khoa University (BKU)
Campus Nappali 4 év September 2019 Vietnam Ho Chi Minh City

A Business Administration program BKU biztosít a hallgatók alapon és magas szintű ismerete menedzsment, amely magában foglalja a különböző szempontokat, ideértve Marketing, tervezés, számvitel, pénzügy és gyártás. Soft készségek, mint a csapatmunka, a kommunikáció, azonosítása és problémák megoldása révén a gyakorlati képzés is kínálnak a diákok kreatív, profi, dinamikus és versenyképes ... [+]

A Business Administration program BKU biztosít a hallgatók alapon és magas szintű ismerete menedzsment, amely magában foglalja a különböző szempontokat, ideértve Marketing, tervezés, számvitel, pénzügy és gyártás. Soft készségek, mint a csapatmunka, a kommunikáció, azonosítása és problémák megoldása révén a gyakorlati képzés is kínálnak a diákok kreatív, profi, dinamikus és versenyképes nemzetközi környezetben. Pályakezdő lesz komoly foglalkoztatási kilátások mind helyi, mind nemzetközi szinten számos kapcsolódó területeken, mint a könyvelők, pénzügyi felügyelet, a szakemberek az értékesítés, marketing, tanácsadó, stb

Karrier lehetőség ... [-]

Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
Campus Nappali 3 év January 2019 Vietnam Hanoi

[+]

A nagy potenciális végzettségű diplomások szintén megvan a lehetőségük arra, hogy közvetlenül az FPT társult vállalkozásai által a világ 19 országában működő társas vállalkozásba kerüljenek.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

A Bachelor diploma a Business Administration széles spektruma azt jelenti, hogy a diplomások képesek választani a széles körű karrier a különböző üzleti szektorok.

ON-the-job képzés [-]