Filter
Üzleti Adminisztráció
Vietnam A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 2 BBA Összevetése Vietnámban 2019

A BBA a Bachelor of Business Administration, azaz az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma rövidítése, és azok kaphatják meg, akik sikeresen elvégeztek egy három-négy éves, szigorú üzleti vagy kereskedelmi képzést.

Vietnam hivatalosan a Vietnami Szocialista Köztársaság, a legkeletibb ország az indokínai félszigeten Délkelet-Ázsiában. 2011-ben Vietnam volt, összesen 163 egyetem (beleértve a vezető egyetemek és intézetek).

Graduális Tanulmányok Vietnámban

Tovább Kevesebb

Találat

FPT University

... [+]

A nagy potenciális végzettségű diplomások szintén megvan a lehetőségük arra, hogy közvetlenül az FPT társult vállalkozásai által a világ 19 országában működő társas vállalkozásba kerüljenek.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

A Bachelor diploma a Business Administration széles spektruma azt jelenti, hogy a diplomások képesek választani a széles körű karrier a különböző üzleti szektorok.

ON-the-job képzés [-]
Vietnam Hanoi
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Ho Chi Minh City University of Technology

A HCMUT- Bach Khoa University üzleti adminisztrációs programja a hallgatók számára a menedzsment alapjait és fejlett ismereteit foglalja magában, beleértve a Marketing, T ... [+]

A HCMUT- Bach Khoa University üzleti adminisztrációs programja a hallgatók számára a menedzsment alapjait és fejlett ismereteit foglalja magában, beleértve a Marketing, Tervezés, Könyvelés, Pénzügy és Gyártást.

A HCMUT-Bach Khoa üzleti adminisztrációs programja biztosítja a diákok számára a karrierlehetőség alapvető és fejlett ismereteit

Lágy készségek, mint például a csapatmunka, a kommunikáció, azonosítás

Karrier lehetőség

A diploma megszerzése után a diákok lehetőséget kapnak a következő területeken való munkára:

Üzleti fejlesztés: piackutatás, üzleti tervezés, közösségi kapcsolatok, új termékek és szolgáltatások fejlesztése.SzámvitelBefektetési elemzés: beruházási projektek készítése és elemzése, vállalati pénzügyi elemzés, állomány adatfeldolgozás.KözigazgatásiLehetőség az Egyesült Államokban működő partneregyetemünkre való átutalásra... [-]
Vietnam Ho Chi Minh City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul