Üzleti Ügyviteli Alapdiploma Vietnámban

A Legjobb 2 BBA Összevetése Vietnámban 2019

Mester

A BBA a Bachelor of Business Administration, azaz az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma rövidítése, és azok kaphatják meg, akik sikeresen elvégeztek egy három-négy éves, szigorú üzleti vagy kereskedelmi képzést.

Vietnam hivatalosan a Vietnami Szocialista Köztársaság, a legkeletibb ország az indokínai félszigeten Délkelet-Ázsiában. 2011-ben Vietnam volt, összesen 163 egyetem (beleértve a vezető egyetemek és intézetek).

Graduális Tanulmányok Vietnámban

Mutass többet

Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
Campus Nappali 3 év January 2019 Vietnam Hanoi

[+]

A nagy potenciális végzettségű diplomások szintén megvan a lehetőségük arra, hogy közvetlenül az FPT társult vállalkozásai által a világ 19 országában működő társas vállalkozásba kerüljenek.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

A Bachelor diploma a Business Administration széles spektruma azt jelenti, hogy a diplomások képesek választani a széles körű karrier a különböző üzleti szektorok.

ON-the-job képzés [-]

Bachelor in Business Administration

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus Nappali 4 év September 2019 Vietnam Ho Chi Minh City

A HCMUT- Bach Khoa University üzleti adminisztrációs programja a hallgatók számára a menedzsment alapjait és fejlett ismereteit foglalja magában, beleértve a Marketing, Tervezés, Könyvelés, Pénzügy és Gyártást. Lágy készségek, mint például a csapatmunka, a kommunikáció, azonosítás [+]

A HCMUT- Bach Khoa University üzleti adminisztrációs programja a hallgatók számára a menedzsment alapjait és fejlett ismereteit foglalja magában, beleértve a Marketing, Tervezés, Könyvelés, Pénzügy és Gyártást.

A HCMUT-Bach Khoa üzleti adminisztrációs programja biztosítja a diákok számára a karrierlehetőség alapvető és fejlett ismereteit

Lágy készségek, mint például a csapatmunka, a kommunikáció, azonosítás

Karrier lehetőség

A diploma megszerzése után a diákok lehetőséget kapnak a következő területeken való munkára:

Üzleti fejlesztés: piackutatás, üzleti tervezés, közösségi kapcsolatok, új termékek és szolgáltatások fejlesztése.SzámvitelBefektetési elemzés: beruházási projektek készítése és elemzése, vállalati pénzügyi elemzés, állomány adatfeldolgozás.KözigazgatásiLehetőség az Egyesült Államokban működő partneregyetemünkre való átutalásra... [-]