Filter
Üzleti Adminisztráció
Amerikai Egyesült Államok Missouri Springfield

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések az Amerikai Egyesült Springfield az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A BBA vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi elismerés, amelyet azoknak a diákoknak adnak, akik sikeresen elvégeztek egy kb. négy éves, nappali üzleti vagy kereskedelmi képzést. A BBA-k köztudottan javítják a pályakezdők karrierlehetőségeit.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Springfield a harmadik legnagyobb városa az állam a Missouri és a megye székhelye Greene megyében. Springfield több főiskola és egyetem a város Missouri Állami Egyetem (MSU), mint az állami 's második legnagyobb egyetem több mint 20.000 diák.

BBA-k Megtekintése az Amerikai Egyesült Springfield az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Missouri
Springfield
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Drury University

A cél az üzleti program célja, hogy lehetőséget teremtsen a diákok szert gyakorlati megértése az üzleti szempontból a mai társadalomban. ... [+]

A cél az üzleti program célja, hogy lehetőséget teremtsen a diákok szert gyakorlati megértése az üzleti szempontból a mai társadalomban. A tananyag szerveződik, hogy a diákok ismereteket az üzleti gyakorlat és gazdasági folyamatok, a szerepe az üzleti és közgazdasági a világ piacon, és a figyelmet a fő üzleti kérdések társadalom előtt.

Folytató hallgatók a Bachelor of Business Administration fokozat (BBA) ki kell tölteniük a következő követelményeknek kurzus:

Közművelődési: 37 óra BBA eszköz tanfolyamok: 33 óra BBA Major tanfolyamok 21 óra Választani 33 óra Összesen BBA tartás: 124 óráig

BBA eszköz Tanfolyamok... [-]

Amerikai Egyesült Államok Springfield
September 2019
Campus
Bővebben magyarul