Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) egy nappali formában mintegy négy év alatt elvégezhető egyetemi képzés. A képzésen választható szakok a kereskedelem és az üzlet területéhez kapcsolódnak.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

New Jersey egy északkeleti és közép-atlanti állam az Egyesült Államokban. Top rangsorolt ​​egyetem USA évében 2013 található ebben a tartományban. New Jersey egy figyelemre méltó állam a felsőoktatásban. A nemzet tele van élettel, a rekreáció és a szakmai karrier lehetőségeket.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések Megtekintése a New Jersey-ben az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

Főiskolai üzleti Adminisztráció

Saint Peter’s University
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Jersey City Englewood Cliffs

Szent Péternél University közül választhat három izgalmas mez nemzetközi üzleti, marketing és üzleti menedzsment. Mert mi található a szívében, a világ legnagyobb üzleti központja, a New York-i metró területén üzleti diákok kihasználhatják életpálya-építési lehetőségek, szakmai, konferenciák és egyéb üzleti tapasztalatok belül és kívül egyaránt az osztályteremben. [+]

Lássunk munkához.

Szent Péternél University közül választhat három izgalmas mez nemzetközi üzleti, marketing és üzleti menedzsment.

Mert mi található a szívében, a világ legnagyobb üzleti központja, a New York-i metró területén üzleti diákok kihasználhatják életpálya-építési lehetőségek, szakmai, konferenciák és egyéb üzleti tapasztalatok belül és kívül egyaránt az osztályteremben.

A kis létszámú csoportok teszik lehetővé, hogy a mentor a diákok egyénileg. Ez sokféle lehetőséget teremt a diák-tanár interakció, beszélgetések, viták és üzleti kutatások.

Jezsuita egyetemen fontosságát hangsúlyozzák a személyes erkölcs és az etika, hogy készítse el a tanulókat a pályára a kihívást arénában az üzleti és a globális verseny.... [-]


5-Year BS/MBA Programs

Felician University
Campus Nappali 5 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Rutherford

[+]

A School of Business

PROGRAMOK BS Számvitel / MBA * Látványosság Állásajánlatok Reklám banki egészségügyi Nagybani [-]