BBA Diploma a Missouri az Amerikai Egyesült Államokban

A Legjobb BBA Diplomák a Missouri az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) egy nappali formában mintegy négy év alatt elvégezhető egyetemi képzés. A képzésen választható szakok a kereskedelem és az üzlet területéhez kapcsolódnak.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Missouri amerikai állam területén található a középnyugati Egyesült Államokban. A város a szinkronizált, mint "A show mondjam." Körülbelül 2000 $ megújuló értékalapú ösztöndíj által kínált különböző egyetemek a tartományban. "

BBA-k Megtekintése a Missouri az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

Bachelor Of Business Administration

Drury University
Campus September 2018 Amerikai Egyesült Államok Springfield

A cél az üzleti program célja, hogy lehetőséget teremtsen a diákok szert gyakorlati megértése az üzleti szempontból a mai társadalomban. [+]

A cél az üzleti program célja, hogy lehetőséget teremtsen a diákok szert gyakorlati megértése az üzleti szempontból a mai társadalomban. A tananyag szerveződik, hogy a diákok ismereteket az üzleti gyakorlat és gazdasági folyamatok, a szerepe az üzleti és közgazdasági a világ piacon, és a figyelmet a fő üzleti kérdések társadalom előtt.

Folytató hallgatók a Bachelor of Business Administration fokozat (BBA) ki kell tölteniük a következő követelményeknek kurzus:

Közművelődési: 37 óra BBA eszköz tanfolyamok: 33 óra BBA Major tanfolyamok 21 óra Választani 33 óra Összesen BBA tartás: 124 óráig

BBA eszköz Tanfolyamok... [-]


Online Bachelor Of Science In Business Administration

William Woods University
On-line Részidős 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Fulton

Ez az egyik legnépszerűbb online fok William Woods Egyetem célja, hogy támogassa az eszmék és értékek az etika, önfelszabadítás, és az élethosszig tartó tanulás, hogy elkészíti Önnek a vállalkozói vezető szerepét az üzleti közösség, hogy Ön dolgozik valaki vagy futás saját cég. Ebben a programban, akkor élvezni fogja a kényelem és rugalmasság online tanulás. Mértéke áll 122 kredit 63 fő ... [+]

Online Bachelor of Science in Business Administration

Ez az egyik legnépszerűbb online fok William Woods Egyetem célja, hogy támogassa az eszmék és értékek az etika, önfelszabadítás, és az élethosszig tartó tanulás, hogy elkészíti Önnek a vállalkozói vezető szerepét az üzleti közösség, hogy Ön dolgozik valaki vagy futás saját cég. Ebben a programban, akkor élvezni fogja a kényelem és rugalmasság online tanulás.

Mértéke áll 122 kredit 63 fő core kredit, 43 általános oktatás hitelek, és 16 választható kredit. Ön részt vesz egy szigorú és kihívást jelentő üzleti tanterv, amely magában foglalja nem csak az alapjait az üzleti adminisztráció, de az ügyfélszolgálat, non-profit menedzsment, az etika, és a vállalkozói vezetés.... [-]