Filter
Üzleti Adminisztráció
Amerikai Egyesült Államok Mississippi Biloxi A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Graduális Tanulmányok in Mississippi az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma (BBA) egy olyan tanulmányi eredmény, amely bizonyítja, hogy a hallgató elvégzett egy sor üzleti kurzust. A négy éves tanulmányi időszak során a hallgató üzleti kurzusokat abszolvál, beleértve a választott szakirányhoz kapcsolódó kurzusokat is.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Mississippi névadója Mississippi folyó mentén húzódó nyugati határát. Mellett modern tárgy a főiskolák és egyetemek ebben az állapotban, hogy a fejlett programok vizuális művészetek, vokális zene, a színház és a tánc.

Üzleti Ügyviteli Alapdiplomák Megtekintése in Mississippi az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Mississippi
Biloxi
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
William Carey University

A School of Business at William Carey egyetem biztosít minden diák a lehetőséget a személyes fejlődésre azzal, hogy megérti az üzleti keretén belül egy keresztény ... [+]

A School of Business at William Carey egyetem biztosít minden diák a lehetőséget a személyes fejlődésre azzal, hogy megérti az üzleti keretén belül egy keresztény felsőoktatási intézménye. Épül egy átfogó bölcsészettudomány alapot a humán, a tudományok, a kommunikáció, a matematika és a vallás, az üzleti programok célja, hogy fejlesszék a szellemi, lelki és szociális dimenziója minden tanuló.

Legfeljebb 64 félév óra szerzett egy kétéves akkreditált Közösség / junior főiskolai lehet alkalmazni felé egy egyetemi üzleti diplomát. Mivel sok üzleti diákok át Carey befejezése után egy-két éves képzést egy junior főiskolai, vagy más állami iskola, a kar és a személyzet segítőkész, hogy a diákok abban, hogy sikeres átmenet, hogy egy négy éves főiskolai.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mississippi City Biloxi
August 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul