Üzleti Ügyviteli Alapképzés in Kansas az Amerikai Egyesült Államokban

A Legjobb BBA Képzések in Kansas az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mester

A BBA vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi elismerés, amelyet azoknak a diákoknak adnak, akik sikeresen elvégeztek egy kb. négy éves, nappali üzleti vagy kereskedelmi képzést. A BBA-k köztudottan javítják a pályakezdők karrierlehetőségeit.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Kansas State erősen mezőgazdasági terület becenevén "a búza állam" vagy "a napraforgó állam" tartozott a magas hozamot ezeket a termékeket. Az állam harminchét intézmények, beleértve hat állami egyetem befogadására 93.000 diák. Itt, a különböző mértékű, mester és doktori programokat kínálnak.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések Megtekintése in Kansas az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

üzleti Adminisztráció Természetesen

The University of Kansas
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Lawrence

A széles körű készségek akkor szerezzen egy üzemgazdász lehetővé teszi, hogy válasszon a különböző területeken. [+]

A széles körű készségek akkor szerezzen egy üzemgazdász lehetővé teszi, hogy válasszon a különböző területeken. Ön képes lesz arra, hogy folytassa a pályafutását az Ön érdekeit, miközben készül a karrier a magasabb vezetői. KU üzleti adminisztráció fokozat lehetővé teszi, hogy a munka a különböző üzleti területeken. A kommunikációs és vezetői képességek fog neked egy versenyképes jelölt magas szintű irányítási feladatok.

[-]