Filter
Üzleti Adminisztráció
Tajvan Taipei A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) in Taipei Tajvanon 2019

Az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma (BBA) megszerzéséhez a hallgatóknak általában jelentkezniük kell egy négy éves nappali képzésre az üzlet vagy a kereskedelem egy területén. Az általános üzleti tantárgyak adják a BBA képzések alapját.

Taiwan, hivatalosan a Kínai Köztársaság, olyan állapot, Kelet-Ázsiában és az első alkotmányos köztársaság Ázsiában. Tajvan több jó egyetemek, amelyek közül számos csere megállapodások a külföldi egyetemek, és ezek egy jó módja annak, hogy megtapasztalják az élet Tajvanon.

Taipei tekinthető a központ az oktatás az egész Tajvanon. Ennek oka, hogy több mint 20 felsőoktatási intézmény, hogy. Az első négy legjobb egyetem a város Tajvani Nemzeti Egyetem, National Chengchi Egyetem, National Taiwan Normal University, Tajvani Nemzeti Egyetem Természettudományi és Műszaki.

BBA Képzések Megtekintése in Taipei Tajvanon 2019

Tovább Kevesebb
BBA
Egyéb képzési lehetőségek Tajvan

Találat

Diplomák
Helyszín
Tajvan
Taipei
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Shih Chien University

Angol Tanított Program (ETP) in International Business szolgál kiváló alapot egy széles körű üzleti és menedzsment karrier. Ez a tanfolyam az Ön számára széles körű, alap ... [+]

Angol Tanított Program (ETP) in International Business szolgál kiváló alapot egy széles körű üzleti és menedzsment karrier. Ez a tanfolyam az Ön számára széles körű, alapos és teljes mértékben integrált oktatás az elmélet és a gyakorlat az üzleti menedzsment és meghatározza, hogy tisztában legyenek a módot, ahogyan a szervezetek esetleg tenni, hogy hatékonyabban működjön.

1. év: Vendég Előadás / Company látogatás

Vendég előadás

Szeptember 2015 - Calvin Klein Jeans & Fehérnemű GM (Tajvan) Tracy Chiang November 2015 - Wendel német Bakery & Bistro, Mester Baker, Michael Wendel

Company látogatás

Szeptember 2015 - Franz Collection Inc (Taipei) Október 2015 - Kuozui Motors Ltd (Taoyuan) ... [-]
Tajvan Taipei
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul