Filter
Üzleti Adminisztráció
Törökország Izmir A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) in Izmir Törökországban 2019

A BBA a Bachelor of Business Administration, azaz az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma rövidítése, és azok kaphatják meg, akik sikeresen elvégeztek egy három-négy éves, szigorú üzleti vagy kereskedelmi képzést.

Törökország hivatalosan a Török Köztársaság, a transzkontinentális ország található, többnyire Anatólia Nyugat-Ázsiában és Kelet-Trákia Délkelet-Európában. Sok török ​​egyetemeken (állami és magán) vesz részt páneurópai diákcsere programok (Socrates, Erasmus, stb.) Néhány szobához kötött nem európai egyetemek is.

Izmir mintegy négymillió polgár, és ad otthont kilenc különböző egyetemeken. Ez is, ha a harmadik US Space Camp a világon található. Ez azt jelenti, hogy lehet tanulni szinte mindent ott, többek között, hogyan kell egy űrhajós.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések Megtekintése in Izmir Törökországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Yasar University

A tanfolyamok a Department of Business Administration célja, hogy az alapvető tanfolyamok, amelyek közgazdasági, alapvető üzleti, mennyiségi kurzusok, mint a Calculus az ... [+]

A tanfolyamok a Department of Business Administration célja, hogy az alapvető tanfolyamok, amelyek közgazdasági, alapvető üzleti, mennyiségi kurzusok, mint a Calculus az üzleti és gazdasági, statisztika, számviteli, marketing, pénzügyek, emberi erőforrás, menedzsment és szervezet, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megértsük az alapvető üzleti funkciók; és választható kurzusok, amelyek alternatívákat kínálnak az egyik üzleti funkcióra, mint például a Marketing, Pénzügy, Számvitel, Humán Erőforrás, Menedzsment és Szervezet, Tanfolyamok, hogy lehetőséget kapjanak a Dupla Majoring diploma megszerzésére. A tanfolyam időtartama 4 év (8 félév). Erasmus programok a diákok számára, hogy lehetőséget kapjanak az európai partneri egyetemeken tartott kurzusok megszerzésére és nemzetközi tapasztalatok megszerzésére is.... [-]

Törökország Izmir
Kérj Információt
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul