BBA Képzés isztambulban Törökországban

A Legjobb BBA Képzések isztambulban Törökországban 2018

Mester

A BBA az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma rövidítése. Ezt a diplomát egy kb. négy éves intenzív üzleti vagy kereskedelmi képzés elvégzése után kaphatja meg a hallgató. A BBA képzések meglehetősen sokszínűek lehetnek.

Egyetemek Törökországban nyújt két vagy négy év oktatás alapképzésben, míg a posztgraduális programok utolsó legalább két évig. Jelenleg mintegy 820 felsőoktatási intézmények Törökországban köztük 76 egyetemi, összesen beiskolázási több mint 1 millió. Az oktatás minősége, a török ​​egyetemeken nagyon változó, néhány az oktatás és létesítmények a par nemzetközileg elismert iskolákban.

Isztambul egyik legnagyobb városi agglomerációk Európában mintegy 14 millió lakossal. Sok egyetemek Törökországban található ott, vagy legalábbis egyetemen is. Az is ismert, a magán-felsőoktatási szektor és a díjnyertes intézmények, különösen a biomedicina.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) Megtekintése isztambulban Törökországban 2018

Mutass többet

Bachelor In Business Administration

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Nappali 4 év September 2018 Törökország Isztambul

A Business Administration program célja: (i) ösztönözni az intellektuális kíváncsiságot, (ii) kifejleszteni az analitikai technikák használatának jártasságát, (iii) integrálni az elméletet és a gyakorlatot a vezetői felelősségek gyakorlása során, és (iv) ismerje fel és értékelje a szervezet etikai és társadalmi felelősségét. A bölcsészettudomány széles alapjaira támaszkodva, valamint az üzleti tevékenység főbb funkcionális területeinek vizsgálatával egy jól képzett oktatást biztosítanak. [+]

A Business Administration program célja: (i) ösztönözni az intellektuális kíváncsiságot, (ii) kifejleszteni az analitikai technikák használatának jártasságát, (iii) integrálni az elméletet és a gyakorlatot a vezetői felelősségek gyakorlása során, és (iv) ismerje fel és értékelje a szervezet etikai és társadalmi felelősségét.

A bölcsészettudomány széles alapjaira támaszkodva, valamint az üzleti tevékenység főbb funkcionális területeinek vizsgálatával egy jól képzett oktatást biztosítanak.

Tanulási eredmények a programbanElismerik, kritikusan elemzik és fejleszti megoldásaikat a vezetői, gazdasági és politikai kérdésekben a személyes és szakmai környezetekbenSzóbeli, írásbeli és grafikus formában hatékonyan megfogalmazni és kommunikálni az érveléseketLélegezzen különböző, multidiszciplináris csapatokban, és vállaljon kezdeményezéseket felelős csapattagkéntTartsanak fenn egy globális, társadalmilag befogadó és etikus perspektívát, a hangsúlyt a fenntarthatóságraIsmerje meg az alapvető fogalmakat és elméleteket a kreatív és hatékony megoldások megfogalmazásához és megvalósításához az irányítási kihívásokhozHasználja a megfelelő kutatási módszereket és eszközöket a vezetői döntéshozatal adatainak elemzéséhezKötelező pálya medencékINF POOL - Információs Rendszer PoolTANFOLYAM OPS POOL - Operációs rendszerek PoolTANFOLYAM [-]