BBA

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Business Administration Management (BBA) biztosít a hallgatók a szükséges tudományos képzés az alap- és alkalmazott vonatkozásai üzleti gazdaság, szervezése és lebonyolítása. A kar biztosít versenyképes diplomát teljesen angol nyelven, amely lehetővé teszi, hogy fejlesszék a szakmai ismeretek szükségesek a működő szervezetek a globális piacokon.

TC

Pályakezdő ilyen mértékű szerezni a szükséges ismeretek és készségek, hogy hozzon létre, a közvetlen, felméri és értékeli minden típusú vállalkozások, mind a szervezeti egységek (beszerzés, termelés, logisztika, minőségbiztosítás, az adminisztráció, a könyvelés, könyvvizsgálat, pénzügy, emberi erőforrás, az értékesítés , marketing, stb.) Az ilyen mértékű lehetővé teszi a tulajdonosok dolgozni, mint a közgazdászok a műszaki gazdasági közigazgatási területet. A diplomások közül választhat és kezeli az információt, azonosítja a növekedés és a piaci lehetőségeket, forrásokat a szervezeteken belül, motiválják az egyének és csapatok, igazítsa a kitűzött célokat, és az eredmények értékelésére.

Karrier lehetőségek

Pályakezdő Business Management és Adminisztráció működhet a különböző területeken a szervezeteken belül, különösen azok, ahol a nemzetközi dimenzió kulcsfontosságú. A diplomát Business Management és Adminisztráció biztosít a hallgatók a szükséges készségeket, hogy végezzen az üzleti tevékenység, a létrehozása egy kis üzlet (vállalkozó), hogy a fejlesztés a vezetési tevékenység a legmagasabb szinten (pénzgazdálkodás, kereskedelmi irányítás, vezérlők , humán erőforrás menedzsment, stb.) Akkor is megszerezzék a szükséges készségeket értékelés és ellenőrzés a vállalkozások, a banki és más pénzügyi társaságok (a források kezelése, a tőzsdék, a képesítések értékelését, stb), valamint az előkészítés eléréséhez szükséges közigazgatási kapcsolódó bejegyzések üzletviteli (állami közgazdász, az államháztartás, a kórházi menedzsment, önkormányzatok, stb.)

Követelményei

  • Bizonyíték a középfokú tanulmányok befejezését (érettségizett vagy GED).
  • A program nyitott minden nemzetiségű. Azonban, mivel a médium az oktatás az angol, a pályázók, akik nem angol anyanyelvű kell egy minimális TOEFL 550 (vagy azzal egyenértékű).
TC

tanulmány alkalommal

A program tanítják teljes egészében angol nyelven, és végzik a Thongsook College campus Bangkokban.

Tanfolyamaink tanítják az egyetemen, és kínálják hétköznap és hétvégén a flexiblity részvétel a főiskola alatt Academic félév szünetek. A diákok kötelesek megfelelni a 45 órás szembe óralátogatást amely magában osztály részvétel, előadások, csoportos munka, projektek, osztályú kutatás, a mezei utak, félidős és végső vizsgák, valamint a szakirodalmi kutatás papírt.

Tanfolyam felépítése:

A teljes tanfolyam áll 124 kredit.

Utoljára frissítve dec. 2016

Az iskoláról

Over the years, since it's foundation, Thongsook College has been engaged in providing quality education and services to it's stakeholders and to maintain high quality academic standards.

Over the years, since it's foundation, Thongsook College has been engaged in providing quality education and services to it's stakeholders and to maintain high quality academic standards. Kevesebb