Filter
Üzleti Adminisztráció
Thaiföld Pattaya City A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések in Chonburi Thaiföldön 2019/2020

Egy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma (BBA) megszerzéséhez be kell iratkozni egy nappali tagozatos kereskedelmi vagy üzleti képzésre. A legtöbb egyetem négy évnyi tanulás után ad Üzleti Ügyviteli Alapdiplomát.

Thaiföld, hivatalosan a Thaiföldi Királyság, korábbi nevén Siam, egy olyan ország található, a közepén az indokínai félsziget Délkelet-Ázsiában. Thaiföld 's strandok és szigetek vonzza a látogatók milliói minden évben a világ minden tájáról. Bárki, aki egy négy éves mértéke nyerhetnek a foglalkoztatás, mint egy angol tanár Thaiföldön.

Chonburi város egyik központja a kutatás, különösen azok számára, akik esetleg szeretnék, hogy tovább képezzék magukat a mesterek és doktori fok. Ez a város nem rendelkezik a kutatás-alapú egyetem ellenére, hogy számos nagyobb kutatási központok.

BBA Képzések Megtekintése in Chonburi Thaiföldön 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Asian University Thailand

A program egy több különálló, de egymással "tárgyak", amelyek mindegyike egy kijelölt Kredit értéke. ... [+]

Bachelor of Business Administration Üzleti Kar

&nbsp

A legtöbb egyedülálló eleme az üzleti programok ázsiai egyetem a szakmai gyakorlat követelménye. Minden nyáron, minden tanuló lehetőséget kap arra, hogy megszerezzék a valós munkatapasztalat sorával 3 hónapos gyakornoki. A BBA diákok, az első év szakmai gyakorlat kötelező, míg a gyakornoki a második és harmadik évben a diákok kötelező. Minden nappali tagozatos MBA hallgatók kötelesek vállalni a szakmai.

&nbsp

A múltban számos neves szervezet vett részt az ázsiai Egyetem gyakornoki programok.Ázsiai egyetemisták lehetőséget kellett dolgozni Capital Nomura (Thaiföld), a General Mo-dése (Thaiföld), Hong Kongban és Shanghai Banking Corporation (Thaiföld), Jardine Fleming Thanakom Se-kötvényalap, Lowe Lintas and Partners, a Procter & Gamble (Thaiföld) , a Securities and Exchange Commission, Thaiföld, a tőzsde Thaiföld, a Tesco-Lotus, a Thai Airways International, a TMB Asset Management, és a Total Access közlemény (DTAC). Ezek a lehetőségek a diákok kiváló tanulási tapasztalat praktikus és funkcionális szempontjai dolgozik a valós üzleti szervezet. ... [-]

Thaiföld Pattaya City Bangkok
Június 2020
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul