Filter
Üzleti Adminisztráció
Románia Cluj-Napoca A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb BBA-k in Cluj-Napoca Romániában 2019

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) egy nappali formában mintegy négy év alatt elvégezhető egyetemi képzés. A képzésen választható szakok a kereskedelem és az üzlet területéhez kapcsolódnak.

Románia egy olyan ország található, a kereszteződésekben a Közép-és Délkelet-Európában, határos a Fekete-tenger. Első Romániába könnyen, szinte minden a világ, köszönhetően a pozícióját, valamint a tény, hogy szolgálja egy sor közlekedési típusok és cégek. Román egyetem kínál nagyszerű választás a graduális és posztgraduális programok román, angol, francia és német nyelven.

Kolozsvár város a főváros a Kolozs Megyei Romániában és a 2. legnépesebb Bukarest után. Ez egy nagyvárosi terület, ahol a lakosság több mint 300.000 lakos. Ez mintegy 150 egyetem előtti oktatási intézmények.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések Megtekintése in Cluj-Napoca Romániában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

A 6 félév, főiskolai hallgatók terjedniük a főbb témákat, amelyekre szükségük van megszerzéséhez integrált és komplex készségek szükségesek a jó középvezető. Elmélet és g ... [+]

A 6 félév, főiskolai hallgatók terjedniük a főbb témákat, amelyekre szükségük van megszerzéséhez integrált és komplex készségek szükségesek a jó középvezető. Elmélet és gyakorlat kombinált interaktív tanulási módszerek, esettanulmányok, és ezen keresztül gyakorlat a 4. félév.

A témák kezelése különböző területeken: gazdasági, informatikai, matematikai és statisztikai, gazdasági jog, marketing, számvitel, pénzügy, és az ökonometria.

Felvételi követelmények

Alkalmazása előtt, az EU és nem EU-s jelölteknek rendelkezniük kell a diploma által elismert Oktatási Minisztérium.

1. év ILE0047 Üzleti Statisztika ... [-]
Románia Cluj-Napoca
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul