Üzleti Ügyviteli Alapdiploma Oroszországban

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapdiploma Összevetése Oroszországban 2019

Mester

A BBA, vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amelyet egy három-négy éves üzleti képzés sikeres elvégzése után kapnak kézhez a hallgatók. A BBA-k gyakran javítják a hallgatók karrierkilátásait és növelik a jövedelemszerzési lehetőségeiket.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

Üzleti Ügyviteli Alapdiplomák Oroszországban

Mutass többet

Bachelor in Business Administration "nemzetközi üzleti"

National research Ogarev Mordovia State University
Campus Nappali 4 év September 2019 Oroszország Saransk

Az International Business tananyag ötvözi három blokk tudományág: az alapvető tanfolyamok humán (történelem, filozófia, jog, szociológia, pszichológia, orosz nyelv, idegen nyelv), mag gazdaság tudományok (közgazdasági, menedzsment, a matematika, a humán erőforrás menedzsment, számítástechnika , üzleti tervezés, számvitel és elemzés, összehasonlító menedzsment), a nemzetközi üzleti tudományok (világgazdaság és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok, a nemzetközi befektetési, nemzetközi marketing, nemzetközi logisztika, fenntartható üzleti fejlődés kezelése az üzleti folyamatok, stb.) [+]

Bachelor in Business Administration "Nemzetközi Üzleti"

A gazdaság globalizációja ad elő a követelményeket jövő diplomások kompetenciák szükségesek a sikeres nemzetközi üzleti karrier: formálása a globális gondolkodásmód, egyre betekintést menedzsment folyamatok vállalkozások a különböző országokban és a multinacionális vállalatok is, finomítás készségek menedzsment , marketing, emberi erőforrás menedzsment, pénzügy, kidolgozása és végrehajtása a nemzetközi üzleti stratégiák.

Az International Business tananyag ötvözi három blokk tudományág: az alapvető tanfolyamok humán (történelem, filozófia, jog, szociológia, pszichológia, orosz nyelv, idegen nyelv), mag gazdaság tudományok (közgazdasági, menedzsment, a matematika, a humán erőforrás menedzsment, számítástechnika , üzleti tervezés, számvitel és elemzés, összehasonlító menedzsment), a nemzetközi üzleti tudományok (világgazdaság és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok, a nemzetközi befektetési, nemzetközi marketing, nemzetközi logisztika, fenntartható üzleti fejlődés kezelése az üzleti folyamatok, stb.)... [-]