Filter
Üzleti Adminisztráció
Málta Saint Julian's A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb BBA Képzések az Amerikai Egyesült Saint Julian's Máltán 2019

A BBA az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma rövidítése. Ezt a diplomát egy kb. négy éves intenzív üzleti vagy kereskedelmi képzés elvégzése után kaphatja meg a hallgató. A BBA képzések meglehetősen sokszínűek lehetnek.

Málta egy kis sziget ország a Földközi-tengeren, hogy délre fekszik a sziget Szicília, Olaszország. Málta támogatta magát sikeresen, mint egy teljesen kétnyelvű nemzet máltai és angol nyelven. Ez számít számos oktatási intézmények, a világ többi részén, mint egy ország, ahol az angol az első nyelv, és ezért gyakran még támogatni a diákokat, hogy ott tanulni. A legtöbb máltai állampolgárok beszél angolul, hogy egy nagyon magas színvonalú.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések Megtekintése az Amerikai Egyesült Saint Julian's Máltán 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Málta
Saint Julian's
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
United Campus of Malta

A Vállalkozói BBA - melyet a Tiimiakatemia JAMK Alkalmazott Tudományok Egyetemének támogatásával fejlesztettek ki, egyedülálló üzleti ügyintéző. A dolgozat hároméves, egy ... [+]

Áttekintés

A Vállalkozói BBA - melyet a Tiimiakatemia JAMK Alkalmazott Tudományok Egyetemének támogatásával fejlesztettek ki, egyedülálló üzleti ügyintéző. A dolgozat hároméves, egy félévre épül, és a tanuláson alapuló megközelítésen alapul.

A diákokat nem tanulóknak, hanem vállalkozóknak tekintik, saját igazi társaságot hoznak létre, és megtanulják vezetni.

A tanulmányi folyamat kezdetén tanulási szerződés készül a hallgató, a csapatvállalatok és az edzőjük között. A multikulturális, öngondoskodó csapatok innovatív, angolul beszélő környezetben fognak dolgozni.

Gyorsan változó világban élünk, amelyre nagy szükség van a kezdeményezésre és a bátorságra, hogy zavaróak legyenek.... [-]

Málta Saint Julian's
Szeptember 2019
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul