Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) Libanonban

A Legjobb 3 Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) Összevetése Libanonban 2019

Mester

A BBA, más néven Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amely jelzi a hallgató üzleti és kereskedelmi területen szerzett szakértelmét. A legtöbb BBA képzés három-négy éves.

Libanon, hivatalosan a Libanoni Köztársaság, egy olyan ország a kelet-mediterrán. Ez által határolt Szíria az északi és a keleti és a déli Izraelt.

BBA-k Libanonban

Mutass többet

BSc és BBA menedzsment (dual degree)

American University Of Technology
Campus Nappali October 2019 Libanon Lebanon Online

A diákok kapnak széles körű ismereteket, hogy hogyan működnek a szervezetek és fejlesztése kritikus készségek elemzése az üzleti döntések és folyamatok. A program magában foglalja tanfolyamok közgazdasági, menedzsment, emberi erőforrások, a statisztika, számvitel, üzleti jog és más társadalomtudományok, hogy felkészítsen a kritikus megértése mind az üzleti és szervezetek szélesebb körben. [+]

Mi Management, mint egy nagy?

A diákok kapnak széles körű ismereteket, hogy hogyan működnek a szervezetek és fejlesztése kritikus készségek elemzése az üzleti döntések és folyamatok. A program magában foglalja tanfolyamok közgazdasági, menedzsment, emberi erőforrások, a statisztika, számvitel, üzleti jog és más társadalomtudományok, hogy felkészítsen a kritikus megértése mind az üzleti és szervezetek szélesebb körben.

Kik a nemzetközi partnerekkel?

A fok kapnak a University of London és tudományos irányban a London School of Economics, LSE, az egyik a University of London alkotó főiskolák.

A University of London egyik legrégebbi és legrangosabb egyetemek a világ, és az LSE nemzetközileg híres élvonalbeli kutatás és az oktatás; hogy 16 Nobel-díjak közül a múlt és a jelen kari.... [-]


BSC & bba Bank és pénzügyi (dual degree)

American University Of Technology
Campus Nappali October 2019 Libanon Lebanon Online

AUT egyedülálló lehetőséget kínál, hogy beiratkozik egy kettős szak, és ezzel egyidejűleg tanulmányozza a diplomát AUT és a University of London. Pályakezdő kettős szak keresettek [+]

Mi Banki és Pénzügyi?

Pénzügy a tudomány, amely az irányítási, létrehozása és vizsgálata a pénz, banki, hitel, befektetés, eszközök és források. Ugyancsak a tanulmány során alkalmazott folyamatok banki műveletek és a beruházások.

Kik a nemzetközi partnerekkel?

A BSc Bank és pénzügyi diplomát a University of London és a tudományos irány London School of Economics (LSE) egyik University of London alkotó főiskolák. University of London egyik legrégebbi és legrangosabb egyetemek a világ, és az LSE nemzetközileg elismert élenjáró kutatás és az oktatás; hogy 16 Nobel-díjak közül a múlt és a jelen kari.

Milyen előnyei vannak a beiratkozott e jelentős a AUT? ... [-]

Bba a közlekedés és logisztika

American University Of Technology
Campus Nappali October 2019 Libanon Lebanon Online

Transport Management felügyeli a fejlesztését és karbantartását közlekedési rendszerek. A hajózási vállalkozás fontos és izgalmas, új nagy. Ez a nagy szolgálja terjesztésében a hajózási vállalkozás között az új generáció. Ez is segít a szakadék áthidalása a iparnak. [+]

Mi Szállítás és logisztika?

Forgalomirányítási felügyeli a fejlesztését és karbantartását közlekedési rendszerek. A hajózási vállalkozás fontos és izgalmas, új nagy. Ez a nagy szolgálja terjesztésében a hajózási vállalkozás között az új generáció. Ez is segít a szakadék áthidalása a iparnak.

Miért fontos ez?

Szállítási vált kulcsfontosságú gazdasági ágazat és a legfontosabb tényező a nemzetközi kereskedelemben. Libanonban és külföldön, akkor vált nehéz találni szakképzett munkások a közlekedés területén.

Munkalehetőség bőven, míg az ipar igények nőnek. Szállítás fontos, mivel lehetővé teszi a kereskedelem az emberek között, ami viszont létrehozza civilizáció.... [-]