Üzleti Ügyviteli Alapképzés az Amerikai Egyesült Gdańsk Lengyelországban

A Legjobb Graduális Tanulmányok az Amerikai Egyesült Gdańsk Lengyelországban 2018

Mester

Azok a diákok kaphatnak Üzleti Ügyviteli Alapdiplomát (BBA), akik elvégezték az ehhez szükséges szükséges üzleti és kereskedelmi kurzusokat. Ez a típusú diploma általában egy négy éves nappali képzés során szerezhető meg.

Mint sok más EU-országban, Lengyelországban kínál olcsó, vagy akár ingyenes oktatás EU-s diákok. Leendő hallgatók közvetlenül alkalmazni kell a választott lengyel intézménynek. A Varsói Egyetemen, például díjak között 1300 £ és £ 2,500 évente az angol nyelvtanfolyamok.

Gdańsk városban található a Balti-tenger partján, és a központ a város területén. A 3 egyetem és 11 középiskolás diákok jelentkezhetnek magukat több tanfolyamot a tudomány és a technológia. Az egyetem kínál magas színvonalú oktatás az egészséges környezethez.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) Megtekintése az Amerikai Egyesült Gdańsk Lengyelországban 2018

Mutass többet

BBA Menedzsment

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)
Campus Nappali 6 félév September 2018 Lengyelország Gdańsk

BiM egy átfogó, gyakorlatorientált vonatkozó három éves mértéke. Ez egyedülálló Lengyelországban és átível minden területén az üzleti és menedzsment. Ez biztosítja a tudás, amely segít építeni az átfogó vezetői kompetenciák. Szakmailag képzett vezetők a fő mozgatórugója a kereskedelmi és közszolgálati, döntéseket, hogy formálja a világot maguk körül. [+]

Fokozat kell beszerezni

Master Of Science

DURATION

4 év

Nyelv

Angol

ECTS pont

180

Program leírás

BiM egy átfogó, gyakorlatorientált vonatkozó három éves mértéke. Ez egyedülálló Lengyelországban és átível minden területén az üzleti és menedzsment. Ez biztosítja a tudás, amely segít építeni az átfogó vezetői kompetenciák. Szakmailag képzett vezetők a fő mozgatórugója a kereskedelmi és közszolgálati, döntéseket, hogy formálja a világot maguk körül. Milyen tulajdonságok kellenek ezek? Először is, ahogy kellene jól tájékozott a mai gazdaság és képesnek kell lennie arra, hogy ilyen ismeret használatát kezelése során a vállalatok. Ők is jó szervezők. Jó vezetők kell kreatív, felelősségteljes, kommunikatív és vállalkozói. Ezért BiM az a hely, az emberek, akik tele vannak a kezdeményezést, és eredeti ötletek, kimenő és aki képes kommunikálni idegen nyelven. BiM célja, hogy megadja a tudás, a bizalom és a lehetőségeket, létre kell hoznunk egy hálás és izgalmas karriert a legkülönbözőbb beállításokat.... [-]