Filter
Üzleti Adminisztráció
Ázsia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Légi közlekedés BBA-k Összevetése Ázsia 2019

A BBA, más néven Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amely jelzi a hallgató üzleti és kereskedelmi területen szerzett szakértelmét. A legtöbb BBA képzés három-négy éves.

Vállalkozások légitársaság gyártási és repülésirányító többek között lehet felvenni a diákok, akik tanulmányozták a légi közlekedés. Ez a mező foglalkozik a gyakorlati szempontjait a légi közlekedés, mint például a tervezés, a használat és a környezeti hatás. Ugyancsak ide tartozik a tanulmány a műszaki és a fizika.

Mivel a legnagyobb és legnépesebb kontinens a világon, Ázsiában áll számos etnikai csoportok, a kultúrák, a környezet, a gazdaság, történelmi kapcsolatok, és a kormányzati rendszerek.

Légi közlekedés Graduális Tanulmányok Áttekintése Ázsia 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Légi közlekedés, Ázsia

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
St. Theresa International College

Átviteli sebesség és a növekedés néhány fontos versenyelőnyt a nemzetközi üzleti világban. Így nagyon fontos, hogy a nemzetközi üzleti vezetők képesek ingázik a világ röv ... [+]

Átviteli sebesség és a növekedés néhány fontos versenyelőnyt a nemzetközi üzleti világban. Így nagyon fontos, hogy a nemzetközi üzleti vezetők képesek ingázik a világ rövid ideig. Ez elkerülhetetlenül befolyásolja a siker, a légiközlekedési iparág több mint 2000 légitársaság több mint 3700 repülőtereken világszerte.

Szent Teréz, kérjük, hogy egy része ennek a nagy lehetőséget. A Airline Business programot kínál a diákok a dinamikus és modernizált tanfolyamokat, hogy lépést tart a folyamatosan változó igényeit a légi közlekedési ágazatban.

Finomhangolt légitársaság által iparági szakértők, a program úgy lett kialakítva, hogy felkészítse a tanulókat a szert legfontosabb üzleti szakismereteket együtt valós légitársaság kapcsolatos gyakorlatok, amelyek szükségesek a sikeres karrier a légitársaság szakma.... [-]

Thaiföld Nakhon Nayok
Június 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Stamford International University

Érdekli a nemzetközi utazás elbűvölő és izgalmas világát? A Stamford's Airline Business Management program mindenre kiterjed, 0 és 40 000 láb között. ... [+]

Áttekintés

Érdekli a nemzetközi utazás elbűvölő és izgalmas világát? A Stamford's Airline Business Management program mindenre kiterjed, 0 és 40 000 láb között.

Dinamikus

A program teljes mértékben felkészíti Önt a légiközlekedési ágazat három legfontosabb területére: földgazdálkodás, szolgáltatás és technológia.

Interaktív

Ön együttműködik a légiközlekedési vállalatokkal és az iparági szakértőkkel, mélyreható betekintést engedve a valódi üzleti környezetbe.

Job-ready

A nemzetközi és belföldi légitársaságok gyakorlati tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek. Önt teljes munkaidőben dolgozó személyzetként fogják kezelni, szakmai személyzet irányítása alatt. Készen állsz a munkára és teljesen felkészült a légiközlekedési ágazat valamennyi területére.... [-]

Thaiföld Bangkok Hua Hin
November 2019
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul