Üzleti Ügyviteli Alapdiploma a Xi 'an Kínában

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések a Xi 'an Kínában 2018

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) egy nappali formában mintegy négy év alatt elvégezhető egyetemi képzés. A képzésen választható szakok a kereskedelem és az üzlet területéhez kapcsolódnak.

Kína arra törekszik, hogy támogassa a első osztályú egyetemeken. Kína 's gazdaság már a világ ' s második legnagyobb, és még mindig növekszik. Megtapasztalása a kultúra és a megértés a piaci növekedés fokozza a karrierjét.

Az oktatás ebben a városban egyre fokozatosan nemzetközi. A diákok különböző részein a világ leszállt, hogy ez a város keresi a felsőoktatásban a különböző szakmai intézmények állnak rendelkezésre. Ez megváltoztatta az arcát, a város, bár, pozitívan.

Üzleti Ügyviteli Alapdiplomák Megtekintése a Xi 'an Kínában 2018

Mutass többet

Bachelor Of Business Administration

Xidian University
Campus Nappali 4 év September 2018 Kína Xi'an

A szakmai képzés célja, hogy a vonat mindkét képesség és a tisztesség, a szilárd szakmai alapot, a jó kutatás és a gyakorlat, az erős értelemben vett szakmaiság, a felelősség és az együttműködés szellemét és ösztönözzék a baráti közötti cserék és együttműködés Kína és a fogadó ország, a master rendszer menedzsment elmélet és módszer, amely az ipari és kereskedelmi vállalkozások, pénzügyi intézmények, magas szintű személyi irányítása kutatóintézetek és kormányzati szervek. [+]

西安电子科技大学 Bachelor of Business Administration angolszakmai profil

西安电子科技大学 gazdaság és menedzsment oktatás 1980-ban indult, 30 év után az építés és fejlesztés, gazdaság és menedzsment mind a két tudományág, a viszonylag erős tanári, a meglévő személyi állomány 80% -a doktori és mester fokozatot. Master of Business Administration Shaanxi tartomány (MBA) Iskola 西安电子科技大学 tanítási pontokat is található ezen a főiskolán. 2008 óta a főiskola kínál mester angol képzési programokat. Amellett, hogy nyelvtanfolyamok, projekt minden tanfolyamok tanítani angol nyelven. Értekezés az angol a válaszadó is megtörtént.... [-]