BBA hangzhou Kínában

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések hangzhou Kínában 2018

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) egy nappali formában mintegy négy év alatt elvégezhető egyetemi képzés. A képzésen választható szakok a kereskedelem és az üzlet területéhez kapcsolódnak.

Az oktatási minisztérium fut oktatás Kínában. A kormány gyakran ad részleges finanszírozást a felsőoktatásban a műszaki és állami egyetemek. A kínai kormány is kidolgozott tudományos tananyag, amely lehetővé teszi a hallgatók szakmai készségek, hogy táplálja tehetségüket.

BBA Diplomák Megtekintése hangzhou Kínában 2018

Mutass többet

Bachelor Of Business Administration (angol Nyelven)

Hangzhou Dianzi University
Campus Nappali 4 év September 2018 Kína Hangzhou

A program célja, hogy ápolják tehetségek, akik képesek alkalmazkodni az igények a modern globális társadalom. A képzett diplomások kell érteni általános kínai tudás, a kínai gazdasági és kereskedelmi helyzet. [+]

Bachelor of Business Administration (angol nyelven)

Fokozat: Bachelor of Management

Program neve: üzleti adminisztráció

A program időtartama: 4 év

Célkitűzés:

A program célja, hogy ápolják tehetségek, akik képesek alkalmazkodni az igények a modern globális társadalom. A képzett diplomások kell érteni általános kínai tudás, a kínai gazdasági és kereskedelmi helyzet, valamint a kínai kultúrát. Erről mester ismeretek és képességek kezelése, gazdaság, jog és számítógép, stb, és versenyképesek dolgozó üzleti vállalkozások és a kormányzati szervek magas innováció és alkalmazás képességeit.

Befejezése után a szükséges hiteleket a hallgatók képesek lesznek: ... [-]