BBA maharashtra Indiában

A Legjobb BBA Képzések maharashtra Indiában 2018

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma (BBA) megszerzéséhez a hallgatóknak általában jelentkezniük kell egy négy éves nappali képzésre az üzlet vagy a kereskedelem egy területén. Az általános üzleti tantárgyak adják a BBA képzések alapját.

Megtaláltam a déli részén az ázsiai, az Indiai Köztársaság a második legnépesebb ország a világon, mintegy 1270000000 ember. India négy fajta egyetemek Central Egyetemek, állami egyetemek ítélt, Egyetem és magánegyetemek amely több mint 550 intézmény.

Maharashtra közé tartozik a legnépesebb állam Indiában csak a játék második hegedű az Uttar Pradesh állam. Található, a nyugati része az ország, hanem a rangsorban a leggazdagabb, amelyek közül három a tizenöt legjelentősebb városa. Mumbai az állam fővárosa, hogy minőségi infrastruktúra jár több, mint 20 egyetem és több mint 300 más felsőoktatási intézmények keretében.

BBA Diplomák Megtekintése maharashtra Indiában 2018

Mutass többet

BBA from La Rochelle Business School + MBA from France, USA or Canada (1st 2 years in India/ 2 years France last year USA or Canada or France)

Universal Business School
Campus Nappali 5 év July 2018 India Mumbai

[+]

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapdiplomák maharashtra Indiában. Jelentkezési lap az utolsó dátumot eladja: Első határidő - január 15; 2. határidő - február 28 .; 3. határidő - április 7 [-]

BBA in Business Management from Cardiff Metropolitan University (in India Campus)

Universal Business School
Campus Nappali 3 év July 2018 India Mumbai

[+]

Maximális fizetés: Rs.11 Lacs Min Fizetés: Rs.3 Lacs Átlagos fizetés: Rs.3.5 Lacs Átlagos elhelyezés% az utolsó három tétel esetében: 100% Recruiters Name (10 db): KPMG, DSP Blackrock, Citibank, B Braun, Marsh, Cornerstone pénzügyi partnerek, Motilal Oswal, Fincashm Ernst & Young, Burnbill Ipari látogatás: NSE, Coca-Cola, Sula borok, DHL, Mapro Foods, MUSCO, Jaguar Gyakorlat: DSP Blackrock, Motilal Oswal, ADG, Pepe Jeans, Resonacle, Pepsico, Omkar, Tata Capital Jelentkezési költség: Rs.1500 [-]